Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 mai 2024. Câștig de 480 de lei cu tenis

Biletul zilei de vineri, 31 mai 2024, poate aduce un câștig de 480 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros.
30.05.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri vineri 31 mai 2024 Castig de 480 de lei cu tenis
Biletul zilei de vineri, 31 mai 2024, poate aduce un câștig de 480 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din turul 3 de la Roland Garros, una de pe tabloul feminin și alta de pe cel masculin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,04 la Superbet și așteptăm un profit satisfăcător.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Paula Badosa – Aryna Sabalenka. Este un duel atractiv între forța arătată de marea campioană din Belarus și dorința de revenire a sportivei iberice.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Pavel Kotov – Jannik Sinner. Italianul vrea să confirme parcursul excelent din ultima perioadă și are ca obiectiv câștigarea trofeului.

Seturile de la Badosa – Sabalenka aduc o cotă de 2,40

Jucătoarea din Spania s-a concentrat mai mult în ultimul an pe relația cu Stefanos Tsitsipas și a neglijat tenisul. A avut un 2023 mizerabil și a coborât pe locul 139 WTA, dar pare să fi regăsit dorința de a fi pe teren.

ADVERTISEMENT

Badosa a avut două meciuri infernale până acum pe zgura pariziană, cu Katie Boulter și Yulia Putintseva, pe care le-a câștigat la mare luptă în set decisiv. Aceste dueluri i-au dat multă încredere pentru ceea ce urmează.

Sabalenka este una dintre favoritele la titlu, a început competiția în forță, dar iberica este un adversar de alt calibru. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Paula Badosa câștigă minim un set”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la Kotov – Sinner pentru biletul zilei

Italianul este noua senzație a tenisului masculin, alături de Carlos Alcaraz, iar succesul uriaș de la Australian Open l-a propulsat printre marii favoriți și la Roland Garros. Iar un succes ar aduce cu sine confirmarea talentului lui Sinner.

Deși nu este un specialist de zgură, elevul lui Darren Cahill nu are cum să se împiedice în fața unui adversar mult prea modest, chiar dacă rusul Pavel Kotov este un jucător tenace și care vrea să-și facă loc spre vârful ierarhiei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au întâlnit anul acesta în turul 3 la Masters-ul de la Madrid, iar italianul s-a impus în minim de seturi, dar a avut ceva de furcă în cel de-al doilea. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist și peste 29,5 game-uri”, care are la Superbet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 480 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”Paula Badosa câștigă minim un set” în meciul Paula Badosa – Aryna Sabalenka și o cotă de 2,10 pentru ”2 solist și peste 29,5 game-uri” la Pavel Kotov – Jannik Sinner, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,04. Numai bună pentru un câștig de 480 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT