Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 31 martie 2023. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din România și Germania

Biletul zilei de vineri, 31 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Bundesliga.
30.03.2023 | 22:15
Biletul zilei la pariuri vineri 31 martie 2023 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Romania si Germania
Biletul zilei de vineri, 31 martie 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Bundesliga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Germaniei, în care bătălia o reprezintă locurile de cupe europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,85 la MaxBet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC U Craiova – Petrolul Ploiești, din etapa a 2-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 21:00. În Bănie se joacă derby-ul din partea inferioară a campionatului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Eintracht Frankfurt – VfL Bochum, din runda a 26-a din Bundesliga, programată de la ora 21:30. După ce au câștigat sezonul trecut Europa League, gazdele nu concep să rateze prezența în cupele europene.

Cotă de 2,06 de la FC U Craiova – Petrolul pentru biletul zilei

Oltenii par să fi trecut peste dezamăgirea ratării la mustață a intrării în play-off și au început play-out-ul cu o victorie categorică în fața lanternei CS Mioveni, dar acum în Bănie vine o formație care se află pe un trend ascendent.

ADVERTISEMENT

Petrolul visează să prindă barajul de cupe europene, iar obiectivul pare să prindă contur odată cu sosirea în club a lui Marian Copilu, unul dintre cei mai apreciați conducători din România, care a și făcut deja primele mișcări importante.

Va fi un duel între primele două clasate în play-out, dar este clar că ”lupii galbeni” nu vor cu niciun chip să le scape din ochi rivala. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x2”, pentru că și cota de 2,06 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Frankfurt – Bochum aduc o cotă de 1,87

Întâlnirea de pe Deutsche Bank Park, care deschide etapa din Bundesliga, este una cu multe necunoscute, în ciuda faptului că gazdele sunt favorite clare. Au un lot mult mai valoros, poziția în clasament este mai bună, iar obiectivele sunt total diferite.

Eintracht, care se luptă din greu să nu-și piardă marea vedetă Randal Kolo Muani, este pe locul 6 și țintește să intre în Top 4 pentru a prinde Champions League, în timp ce Bochum se află în bătălia pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Situația înaintea acestui joc este una ciudată, gazdele având patru jocuri la rând fără victorie, în timp ce oaspeții, care au cea mai slabă apărare din campionat, au scos 6 puncte în ultimele două runde și sunt pe val. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 3-5”, care are la MaxBet o cotă de 1,87.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 385 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 2,06 pentru pronosticul ”x2” în meciul FC U Craiova – Petrolul Ploiești și o cotă de 1,87 pentru ”interval goluri: 3-5” la Eintracht Frankfurt – VfL Bochum, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,85. Numai bună pentru un câștig de 385 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: