Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 4 martie 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de vineri, 4 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Casa Pariurilor Liga 1 și Serie A.
03.03.2022 | 20:30
Biletul zilei la pariuri vineri 4 martie 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri din Romania si Italia
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care deschid etapele acestui weekend din România și Italia. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,01 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC U Craiova, din runda a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1, care va începe la ora 20:30. Vecine de clasament, cele două formații se pregătesc de bătălia din play-out.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Inter Milano – Salernitana, din etapa a 28-a din Serie A, care are startul la ora 21:45. Campioana este în derivă, dar are șansa reabilitării în fața lanternei roșii.

Cotă de 1,49 de la Sepsi OSK – FC U Craiova pentru biletul zilei

Ultima rundă a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1 începe la Sfântu Gheorghe, acolo unde vor debarca oltenii lui Nicolo Napoli, aflați într-o revenire de formă de la întoarcerea acestuia.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu antrenorul italian pe banca tehnică a echipei, ”juveții” și-au îmbunătățit semnificativ stilul de joc și au reușit să avanseze în clasamentul campionatului. Napoli a strâns 14 puncte în 8 meciuri și a revigorat formația pe fază ofensivă.

Meciul va fi un extrem de interesant duel italian, pentru că pe banca lui Sepsi se află Cristiano Bergodi. Acesta nu a reușit să îndrepte startul mai mult decât modest de sezon și astfel covăsnenii se întorc în play-out. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 0,5 goluri în prima repriză”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,49.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Inter – Salernitana aduc o cotă de 2,02

Inter se află într-o adevărată gaură neagră, ultima victorie fiind undeva la începutul lui februarie. Și acest lucru se reflectă foarte bine și în clasament, acolo unde băieții lui Simone Inzaghi au coborât pe poziția a treia, după Napoli și Milan.

Însă, pentru ”nerazzurri” urmează un meci mai mult decât perfect pentru o revenire de formă, pentru că la Milano sosește ultima clasată Salernitana, care însă în ultimele patru etape din Serie A a reușit tot atâtea remize spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Acesta va fi ultimul test pentru interiști înaintea returului cu Liverpool din Champions League, în care vor încerca să întoarcă rezultatul nefavorabil din prima manșă. Pentru acest joc, am ales pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,02 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 301 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,49 pentru pronosticul ”peste 0,5 goluri în prima repriză” în meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC U Craiova și o cotă de 2,02 pentru ”peste 3,5 goluri” la Inter Milano – Salernitana, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,01. Numai bună pentru un câștig de 301 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT