Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 5 august 2022. Mizăm pe două partide din Bundesliga și Premier League pentru un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de vineri, 5 august 2022, ne poate aduce un câștig de exact 405 lei cu ajutorul două meciuri din etapele inaugurale din Bundesliga și Premier League.   
04.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 5 august 2022 Mizam pe doua partide din Bundesliga si Premier League pentru un castig de peste 400 de lei
Crystal Palace - Arsenal
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de vineri, 5 august 2022 ne descătușăm pe biletul zilei la pariuri pentru că pornesc la drum mai multe campionate importante ale Europei. Noi ne vom opri asupra unor meciuri din Bundesliga și Premier League, până la urmă două dintre campionatele care domină topul calității și al frumuseții fotbalului de pe ”Bătrânul continent”. Am ales două înfruntări pe care le considerăm extrem de atractive și vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,05 la Netbet.

Deschidem biletul zilei de vineri, 5 august 2022 cu meciul în care se întâlnesc Eintracht Frankfurt și Bayern Munchen, două dintre echipele pentru care golul este, la propriu, esența aparițiilor lor pe dreptunghiul verde. De prisos să amintim forța ofensivă a bavarezilor, așa că vom încerca să vă convingem să mergeți pe mâna noastră bazându-ne și pe numărul mare de goluri marcate de Eintracht în partidele din intersezon.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în cel mai puternic și cel mai frumos campionat de fotbal al lumii – Premier League. Noul sezon este deschis de un derby londonez în care avem convingerea că vom vedea goluri, multe goluri. Față în față se vor afla Crystal Palace și Arsenal. De data aceasta chiar nu vom merge pe clișeele clasice, conform cărora în debry-urile locale se înscriu puține goluri.

Cotă de 1,80 pe biletul zilei în disputa Eintracht – Bayern

Prima propunere de pe biletul zilei de vineri, 5 august 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Eintracht Frankfurt și Bayern Munchen, ultima repetițe pentru echipa gazdă înaintea duelului de cinci stele cu real Madrid din Supercupa Europei. Va fi un meci spectaculos fie și doar pentru că Bayern nu are adversar în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Categoric Eintracht va încerca să facă ultimele retușuri înainte să încerce să dea marea lovitură la Helsinki, unde va juca cu Supercupa Europei pe masă. În fond un duel contra celor de la Bayern, sau Real Madrid e cam același lucru. Nu ai cum să speri într-un rezultat mare dacă nu participi efectiv la joc. Pe de altă parte, Bayern este campioană de un deceniu încoace în Germania, argumentul suprem dacă vreți pentru propunerea noastră.

Sigur că suntem tentați să așteptăm un meci în care o echipă aleargă permanent în căutarea golurilor, Bayern, și una așezată cât mai bine în teren încercând să limiteze proporțiile scorului. Nu va fi așa, suntem convinși. În ultima vreme Eintracht a arătat că este o echipă capabilă să îngenuncheze pe oricine, iar bavarezii nu sunt tocmai niște necunoscuți pentru băieții din Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Revenim și spunem încă o dată că Bayern este favorită, clar. Să nu le anulăm meritele pe care le au, și nu de ieri de azi. Se prea poate să nu se marcheze 6 goluri, dar cel puțin trei tot vom vedea, cu bavarezii în prim-plan evident. Noi vom miza pe goluri și chiar avem motive să credem că vor fi câteva. Opțiunea noastră va fi: ”2 și peste 2,5 goluri”, care are la Netbet o cotă de 1,80.

Crystal Palace – Arsenal ne aduce o cotă de 2,25 la biletul zilei

Mergem în Anglia pentru a doua propunere, la confruntarea dintre Crystal Palace și Arsenal. Sunt două echipe cu potențial imens, cu gazdele oricând capabile să răpună coloșii din Premier League, cu Arsenal mereu surprinzătoare, cu un lot în care strălucesc câțiva dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa.

ADVERTISEMENT

Am ales pontul pe care vi-l propunem și pentru că Palace ne-au convins în meciurile amicale ale verii că este exact ceea ce ne dorim de la orice combatantă din Premier League. Concret, ”vulturii” au jucat nu mai puțin de 9 meciuri de pregătire și au marcat în opt dintre ele. Și în sezoanele precedente Crystal a fost o echipă frumoasă, dar anul acesta arată parcă ceva mai bine și chiar îi dăm șanse să ducă lupta pentru cupele europene până spre finalul sezonului.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Arsenal este o echipă eminamente ofensivă, ne-a demonstrat acest lucru și în campionatul trecut. Pentru londonezi nu contează numele adversarului, ci să înscrie câte goluri se poate. Uneori le iese, alteori nu. În consecință, vom miza cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”ambele vor înscrie peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,25 la Netbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 405 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri, 5 august 2022, la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”2 și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Eintracht Frankfurt și Bayern Munchen și o cotă de 2,25 pentru ”ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri”, în disputa dintre Crystal Palace și Arsenal, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 405 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT