Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri vineri, 5 februarie 2021. Câștig de peste 375 de lei din Bundesliga și Serie A

04.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 5 februarie 2021 Castig de peste 375 de lei din Bundesliga si Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri vineri, 5 februarie 2021. Un meci din Bundesliga și altul din Serie A, o cotă totală de 3,78 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 375 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu partida dintre Hertha Berlin și Bayern Munchen, de la ora 21:00, prima din etapa a 20-a din Bundesliga. Bavarezii sunt în marș triumfal spre un nou titlu și nu vor să împiedice în Capitală.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din etapa a 21-a din Serie A, începe la ora 21:45 și le pune față în față pe Fiorentina și Inter Milano, echipe cu obiective diferite în acest sezon.

Golurile de la Hertha – Bayern aduc o cotă de 1,80 la biletul zilei

Bayern este o adevărată sperietoare în Bundesliga, acolo nu a mai pierdut în ultimele patru meciuri și merge la Berlin cu gândul de a nu le permite contracandidatelor să se apropie, în ciuda faptului că diferența față de următoarea clasată este consistentă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Hertha n-a mai cunoscut gustul victorie în campionat de cinci etape și a ajuns periculos de aproape de locurile retrogadabile. Cu toate acestea, trupa lui Pal Dardai joacă un fotbal plăcut și poate încurca socotelile oricui.

Pentru bavarezi este ultimul joc înainte de a merge la CM al cluburilor și vor să lase o impresie bună. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 pentru biletul zilei de la Fiorentina – Inter

Inter Milano este o echipă a contrastelor în Italia, dar trupa lui Antonio Conte pare mai aproape ca oricând în ultimii ani de a avea posibilitatea reală de a câștiga un nou ”scudetto”, mai ales că Juventus are de recuperat puncte importante după începutul dezastruos.

După ce a pierdut cu ”Bătrâna Doamnă” în prima manșă a semifinalelor Cupei Italiei și s-a îndepărtat de acest obiectiv, milanezilor nu la mai rămâne decât să se concentreze pe campionat, acolo unde au de recuperat două puncte față de liderul Milan.

ADVERTISEMENT

Fiorentina este departe de calitatea echipei de odinioară, deși Cesare Prandelli încearcă să formeze un nou grup de valoare. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”Inter Milano câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 378 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”peste 3,5” în meciul Hertha Berlin – Bayern Munchen și o cotă de 2,10 pentru ”Inter câștigă prima repriză” la Fiorentina – Inter Milano, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,78. Numai bună pentru un câștig de 378 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT