Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri, 5 martie 2021. Două evenimente pentru un câștig de peste 340 de lei

04.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 5 martie 2021 Doua evenimente pentru un castig de peste 340 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri, 5 martie 2021. Un meci din Liga 1 și unul din Bundesliga, o cotă totală de 3,43 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 340 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Un meci extrem de tare din Liga 1 se va juca vineri, de la ora 18:30, la Ovidiu. Revenită în formă, după ce s-a impus cu 5-0 pe terenul lui Dinamo, Viitorul Constanța vrea să urce pe loc de play-off. Primul pas necesar? Victorie cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

În Bundesliga, în schimb, se înfruntă două formații aflate în mare suferință. Este vorba chiar despre ultimele două clasate, respectiv Schalke 04 și Mainz, două echipe ce traversează un sezon catastrofal.

Victoria Viitorului ne aduce o cotă de 1,80 pe biletul zilei din 5 martie

Fosta campioană a României, Viitorul Constanța, a avut parte de un start de 2021 foarte dificil. Cu tot mai mulți jucători din primul 11 luând drumul străinătății, Mircea Rednic a trebuit să se descurce și să se adapteze la o situație care ar fi speriat un antrenor mai puțin experimentat. Cu toate acestea, evoluția din ultima etapă a trupei „Puriului” a fost una entuziasmanta.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Viitorul a spulberat-o pe Dinamo cu 5-0 chiar în Ștefan cel Mare, iar declarația de intenție a dobrogenilor a fost una cât se poate de clară. Clubul patronat de Hagi visează la play-off în continuare, iar cea mai la îndemână cale este scoaterea dintre primele 6 a adversarei de vineri, Academica Clinceni. Distanța dintre cele două echipe este de opt puncte, însă Viitorul are și un meci mai puțin.

Cu o victorie în meciul direct și cu restanța câștigată, Viitorul s-ar apropia de Academica Clinceni la doar două puncte, iar play-off-ul n-ar mai fi deloc doar o iluzie. În condițiile în care ilfovenii au trei remize consecutive și nu mai prezintă același tonus precum în prima parte a sezonului, iar Viitorul are un moral extraordinar, vom opta pentru varianta „1 solist”, care are la Get’s Bet o excelentă cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,90 pentru goluri multe în Schalke 04 – Mainz

Schalke 04 este un club ai cărui suporteri trăiesc un adevărat coșmar pe parcursul acestui sezon. Unul dintre cele mai mari cluburi ale Germaniei a ajuns într-o situație disperată. Schalke este pe ultimul loc în Bundesliga, cu o singură victorie în 23 de partide jucate! Mai mult decât atât, Schalke 04 a adunat doar nouă puncte și a primit 61 de goluri, adică aproape trei pe meci!

De partea cealaltă, adversarii de la Mainz sunt și ei într-o situație destul de grea, dar încă păstrează speranțe de salvare. Mainz este penultima, cu 17 puncte, la o lungime în spatele Herthei Berlin, formația clasată pe primul loc ce asigură menținerea în Bundesliga. În aceste condiții, oaspeții sunt favoriți cerți pentru meciul de vineri seara, însă este dificil de prevăzut rezultatul final al unei confruntări dintre cele mai slabe echipe ale campionatului.

ADVERTISEMENT

În schimb, un lucru este cert. Cele două echipe se apără lamentabil. Și Mainz are un număr uriaș de goluri încasate, 44, ceea ce o face să fie echipa cu a doua cea mai slabă apărare a campionatului. După Schalke. Așa că pronosticul pe care vi-l recomandăm la acest meci este „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,90 la Get’s Bet.

Câștig de peste 340 de lei cu biletul zilei de vineri, 5 martie, la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul „1 solist” la Viitorul – Academica Clinceni și o cotă de 1,90 pentru „peste 2,5 goluri” la Schalke 04 – Mainz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,43. Numai bună pentru un câștig de aproape 300 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

 

ADVERTISEMENT