Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 5 noiembrie 2021. Meciurile din Liga 1 și La Liga ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de vineri, 5 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
04.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 5 noiembrie 2021 Meciurile din Liga 1 si La Liga ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care deschid etapele din Liga 1 și La Liga. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,23 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș, din runda a 15-a din Liga 1, care va începe la ora 17:30. Sunt două formații care în trecut au avut aspirații de play-off, dar acum se află în partea a doua a clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Athletic Bilbao – Cadiz, din etapa a 13-a din La Liga, care are startul la ora 22:00. Bascii sunt favoriți cerți în fața unui adversar aflat pe locurile retrogradabile.

Cotă de 2,35 de la Chindia – Gaz Metan pentru biletul zilei

Întâlnirea de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești se anunță a fi una destul de închisă și asta pentru că ambii antrenori, Emil Săndoi și Ilie Poenaru, se bazează pe un joc defensiv solid și asta se vede și în liniile lor de clasament.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Târgoviștenii vin după o victorie surprinzătoare pe terenul celor de la UTA Arad, însă golaverajul de 10-9 arată cât se poate de bine că echipa e construită în principal să nu primească gol și abia apoi, dacă se poate, să marcheze.

În partea cealaltă, medieșenii par ușor, ușor să rezolve problemele pe care le-au avut în defensivă în startul sezonului, însă rămân în continuare o echipă care marchează destul de puțin. În aceste condiții, mizăm pe pronosticul ”sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Athletic Bilbao – Cadiz aduc o cotă de 1,37

Toată lumea știe că pe San Mames se câștigă extrem de greu, iar când adversarul celor de la Athletic Bilbao se numește Cadiz, o formație care rareori ajunge în prima jumătate a clasamentului, este mai mult ca sigur că bascii se vor impune.

Echipa lui Marcelino are o serie de cinci meciuri fără înfrângere și șase partide la rând cu gol marcat, ultima dată când nu a înscris fiind la jumătatea lui septembrie, pe Wanda Metropolitano, în fața campioanei Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe vin după ce în etapa precedentă au smuls in extremis câte un egal cu goluri marcate în minutele de prelungire, Bilbao în derby-ul Țării Bascilor cu Real Sociedad, iar Cadiz acasă cu nou promovata Mallorca. Pentru acest meci am ales varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,37.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 323 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,35 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri” în meciul Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș și o cotă de 1,37 pentru ”peste 1,5 goluri” la Athletic Bilbao – Cadiz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,23. Numai bună pentru un câștig de 323 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT