Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 6 ianuarie 2023. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din Anglia și Franța

Biletul zilei de vineri, 6 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Angliei și Cupa Franței.
05.01.2023 | 23:00
Biletul zilei la pariuri vineri 6 ianuarie 2023 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Anglia si Franta
Biletul zilei de vineri, 6 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Angliei și Cupa Franței. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Franța, în care sunt implicate formații cu pretenții la trofee. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,82 la Unibet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Manchester United – Everton, din turul 3 al Cupei Angliei, care începe la ora 22:00. ”Diavolii roșii” sunt pe un trend ascendent și încep să se gândească serios la trofee.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Chateauroux – PSG, din 32-imile de finală ale Cupei Franței, programată tot de la ora 22:00. Parizienii par a avea o misiune lejeră, însă absența vedetelor ar putea să aducă anumite probleme.

Golurile de la Manchester United – Everton aduc o cotă de 1,91

Manchester United merge ceas după ce s-a despărțit de superstarul Cristiano Ronaldo și de la încheierea Cupei Mondiale are trei victorii în Premier League și una în Cupa Ligii Angliei, iar încrederea este la cote maxime.

ADVERTISEMENT

De remarcat este faptul că trupa lui Erik ten Hag nu a primit gol în aceste ultime patru întâlniri, însă trebuie să spunem că nici adversarii nu au fost de top. Everton a surprins cu remiza de pe terenul lui Manchester City, dar cu o floare nu se face primăvară.

Trupa lui Frank Lampard marchează aproape meci de meci, dar are probleme mari în defensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Unibet o cotă de 1,91.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 de la Chateauroux – PSG pentru biletul zilei

PSG a suferit în weekend, pe terenul lui Lens, prima înfrângere din acest sezon, însă lucrurile par să fie sub control la campioana Franței, mai ales că avansul din campionat este unul liniștitor.

Mai mult, antrenorul Christophe Galtier a decis să le dea câteva zile de vacanță lui Kylian Mbappe și Achraf Hakimi după efortul de la Cupa Mondială și vrea să-l menajeze pe Lionel Messi, abia revenit din vacanță.

ADVERTISEMENT

Este probabil ca formula de start a parizienilor să fie una experimentală, ținând cont și de valoarea modestă a adversarului, dar acest lucru ar putea să aducă probleme în jocul favoriților. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 382 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,91 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Manchester United – Everton și o cotă de 2,00 pentru ”sub 3,5 goluri” la Chateauroux – PSG, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,82. Numai bună pentru un câștig de 382 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT