Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, vineri 9 aprilie 2021. Câștig de peste 400 lei din Liga 1

08.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 9 aprilie 2021 Castig de peste 400 lei din Liga 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, vineri 9 aprilie 2021. Două meciuri din etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din Liga 1, o cotă totală de 4,10 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 400 lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul dintre Astra Giurgiu și UTA Arad, care va începe la ora 17:30. Ambele formații au ratat participarea în play-off și se gândesc acum să acumuleze puncte pentru a nu avea probleme cu retrogradarea.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Voluntari – FC Botoșani, de la ora 20:30. Oaspeții au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de de prezența în play-off, în timp ce ilfovenii sunt în lupta din subsolul clasamentului.

Meciul Astra Giurgiu – UTA Arad aduce o cotă de 1,90 la biletul zilei

Deși dezamăgirea este mare în ambele tabere după ce au pierdut șansa de a intra între primele șase la finalul sezonului regulat, Astra și UTA sunt două echipe spectaculoase, așa că primul meci al ultimei runde se anunță a fi unul deschis și cu multe goluri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Giurgiuvenii au primi o veste proastă înaintea întâlnirii de vineri, Comisia de Disciplină obligându-i ca în termen de cinci zile să plătească datoriile către fostul antrenor Bogdan Andone și staff-ul său, altfel urmând depunctarea și interdicția la transferuri.

În ciuda tuturor acestor probleme, echipa lui Eugen Neagoe are prima șansă la victorie în partida cu UTA Arad. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Victoria Botoșaniului la Voluntari are o cotă de 2,15

FC Botoșani are nevoie de o victorie la Voluntari pentru a nu avea vreo emoție cu intrarea în play-off. Moldovenii se luptă cu Academica Clinceni și Chindia Târgoviște pentru ultimele două locuri care duc în finala campionatului.

Antrenorul Marius Croitoru consideră că au apus de mult vremurile în care ”valizele” zburau prin Liga 1 și consideră că nu vor exista lucruri necurate deoarece cluburile nu mai au bani nici pentru ele.

ADVERTISEMENT

Formația lui Valeriu Iftime nu își permite să mai piardă play-off-ul pentru a treia oară în ultima etapă a sezonului regulat și de aceea vom opta pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 410 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Astra Giurgiu – UTA Arad și o cotă de 2,15 pentru ”2 solist” la FC Voluntari – FC Botoșani, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,10. Numai bună pentru un câștig de 410 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT