Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 9 septembrie 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din SuperLiga și Jupiler Pro League

Biletul zilei de vineri, 9 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din România și Belgia.
08.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 9 septembrie 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din SuperLiga si Jupiler Pro League
Biletul zilei de vineri, 9 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din România și Belgia. Sursă foto: Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din SuperLiga și Jupiler Pro League, în care evoluează formații aflate la mijlocul clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,75 la Unibet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Botoșani – UTA Arad, din etapa a 10-a din SuperLiga, care va începe la ora 18:45. A trecut ceva vreme de când cele două echipe au simțit gustul victoriei și se anunță un meci interesant.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sint-Truiden – Standard Liege, din runda a 8-a din Jupiler Pro League, care are startul la ora 21:45. Întâlnirea se anunță a fi una echilibrată, fiind două formații pragmatice.

Golurile de la FC Botoșani – UTA Arad aduc o cotă de 2,04

Cele două formații sunt vecine la mijlocul clasamentului, dar nu trebuie uitat faptul că moldovenii au un joc mai puțin disputat și ar putea urca totuși pe locurile de play-off dacă nu ar pierde.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După un start de sezon foarte bun, FC Botoșani a început să piardă din turație și a scos un singur punct în ultimele trei etape. Trupa lui Mihai Teja vine după un eșec categoric pe terenul Petrolului și are nevoie să iasă din pasa proastă.

Nici arădenii nu au arătat constanță, însă trebuie remarcat faptul că au marcat de fiecare dată în ultimele trei meciuri. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,04 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,84 de la Sint-Truiden – Standard Liege pentru biletul zilei

Cândva o mare forță în Belgia, Standard Liege se zbate undeva înspre mijlocul clasamentului în ultimii ani, iar acest sezon nu face nici el excepție. Tehnicianul norvegian Ronny Deila încearcă să schimbe acest curs, dar lucrurile merg greoi.

Ultimele două etape au însemnat două victorii cu 1-0, ultima obținută acasă în fața celor de la KV Oostende fiind reușită datorită golului marcat de atacantul român Denis Drăguș, aflat în revenire de formă.

ADVERTISEMENT

Gazdele de la Sint-Truiden sunt pe un trend ascendent, fiind neînvinse în ultimele 3 întâlniri. La acest meci vom miza pe varianta ”total cartonașe: peste 5,5”, care are la Unibet o cotă de 1,84.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 375 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,04 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul FC Botoșani – UTA Arad și o cotă de 1,84 pentru ”total cartonașe: peste 5,5” la Sint-Truiden – Standard Liege, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,75. Numai bună pentru un câștig de 375 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT