Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 20 ianuarie 2022. Meciurile din Spania și Italia ne aduc un câștig de aproape 450 de lei

Biletul zilei de joi, 20 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din LaLiga și din Coppa Italia.
19.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 20 ianuarie 2022 Meciurile din Spania si Italia ne aduc un castig de aproape 450 de lei
January 16, 2022, Rome, Italy: José Mourinho of A.S. Roma during the 22nd day of the Serie A Championship match between A.S. Roma vs Cagliari Calcio at the Stadio Olimpico. AS Roma wins 1-0. (Credit Image: © Domenico Cippitelli/Pacific Press via ZUMA Press Wire)
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de joi, 20 ianuarie, vom paria pe două meciuri din Spania și Italia, unul din campionat, altul din cupă. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,29 la Betano și așteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Getafe – Granada, din etapa cu numărul 21 a campionatului spaniol, care este programat să înceapă la ora 20:00. Ambele echipe sunt în partea de jos a clasamentului și au ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua partidă propusă pentru biletul zilei este AS Roma – Lecce, din optimile de finală ale Cupei Italiei, care se va disputa început cu ora 22:00. Echipa lui Jose Mourinho este favorită la calificare.

Golurile de la Getafe – Granada aduc o cotă de 2,20

Arena Coliseum Alfonso Perez va găzdui confruntarea dintre Getafe și Granada. Gazdele sunt imediat deasupra locurile care duc în liga secundă, pe poziția a 17-a, cu 18 puncte după 20 de runde. Echipa de la periferia Madridului are un traseu inconstant, având în vedere că vine după două remize, două victorii și tot atâtea eșecuri. Cu toate acestea, pe teren propriu, Getafe n-a mai pierdut de cinci partide, dintre care patru au fost câștigate, trei dintre victorii fiind obținute fără gol primit.

De cealalta parte, Granada e un pic mai liniștită. Se află pe locul 13, cu 24 de puncte. În trei din ultimele patru meciuri a marcat, iar în doar unul dintre ultimele șapte nu a luat gol. Forma de moment a oaspeților este una bună. Au doar un eșec în ultimele nouă partide, patru dintre acestea fiind câștigate.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În primele două din ultimele cinci confruntări directe, ambele s-au impus pe teren propriu. A urmat apoi un succes al Granadei, în deplasare, scor 1-0. Ultimele două directe s-au terminat nedecis, 0-0 și 1-1. La acest meci vom miza pe varianta „ambele echipe înscriu”, care are la Betano o cotă de 2,20.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,95 de la AS Roma – Lecce pentru biletul zilei

AS Roma nu traversează un sezon extraordinar în campionat, acolo unde e pe locul 7, dar echipa lui Mourinho speră să spele din păcate în Coppa Italia. Capitolinii au doar un succes în ultimele patru meciuri. În ediția trecută, Roma n-a reușit să treacă de optimile Cupei, fiind eliminată de Spezia, scor 0-3.

De cealaltă parte, Lecce joacă în Serie B și are ca obiectiv promovarea. Este pe locul 5 și forma de moment îi dă speranțe. Lecce a pierdut doar un meci în ultimele 19 meciuri disputate. Vine după o calificare în cupă în fața unei alte echipe de Seria A, Spezia, de care a trecut cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Va fi doar a treia confruntare directă dintre cele două formații din ultimii opt ani. Ultimele au avut loc în sezonul 2019-2020 și de fiecare dată s-a impus AS Roma. Așadar, pentru acest joc vă vom oferi pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,95.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 429 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,20 pentru pronosticul „ambele echipe înscriu” în meciul Getafe – Granada și o cotă de 1,95 pentru „1 solist și peste 2,5 goluri” la AS Roma – Lecce, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 420 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT