Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 26 decembrie 2021. Câștig de 400 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Premier League

Biletul zilei de duminică, 26 decembrie 2021, poate aduce un câștig în valoare de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatul Angliei, etapa de Boxing Day.
25.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 26 decembrie 2021 Castig de 400 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Premier League
ADVERTISEMENT

Duminică, 26 decembrie, vom paria pe două dintre puținele meciurile din Premier League care nu au fost amânate de Boxing Day din cauza COVID-19. Este vorba despre un două dueluri în care sunt implicate două din primele trei clasate. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,00 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit deloc de neglijat.

Deschidem biletul la pariuri din a doua zi de Crăciun cu meciul dintre Manchester City și Leicester City. „Vulpile” alcătuiesc o echipă incomodă, astfel că se anunță un meci complicat pentru lider. Partida e programată să înceapă la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci propus pe biletul zilei este cel care le aduce față în față pe Aston Villa și pe Chelsea. Campioana Europei nu traversează deloc o perioadă prea bună și s-a îndepărtat de primul loc, acolo unde era acum câteva etape. Confruntarea de pe Villa Park va lua startul la ora 19:30.

Cotă de 2,05 de la Manchester City – Leicester pentru biletul zilei

Manchester City pare să se îndrepte cu pași repezi spre un nou titlu de campioană. Forma echipei lui Pep Guardiola este una exrtaordinară. Are cea mai bună defensivă din campionat, doar nouă goluri primite și o serie de cinci victorii consecutive, ultima obținută la Newcastle, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

Campioana en-titre este pe primul loc în Premier League cu 44 de puncte, trei mai multe decât Liverpool și șase peste Chelsea.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Leicester este o echipă care produce jocuri spectaculoase. Se poate vedea acest lucru și din golaverajul pe care îl are. 27 de goluri primite și 27 de goluri încasate au „vulpile” după 16 meciuri jucate în Premier League. Interesant este că ultimul adversar al oaspeților a fost tot Newcastle, pe care, la fel ca City, l-au bătut tot cu 4-0. Leicester e pe locul 9, cu 22 de puncte, la fel ca Aston Villa. La acest duel vom miza pe „peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,05.

ADVERTISEMENT

Golurile în meciul Aston Villa – Chelsea aduc o cotă de 1,95

Se anunță un meci complicat pentru Chelsea, care are nevoie de puncte în deplasarea de la Villa, pentru a menține intacte șansele la titlu. Echipa lui Thomas Tuchel are o serie de două partide la rând fără succes, cu Wolves și Everton. Albaștrii par destul de siguri pe locul al treilea, având în vedere că Arsenal e la șase puncte în spate, dar campioana Europei vrea mult mai mult.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 400 de lei

Cu un golvaeraj de 39-12, Chelsea este o echipă care oferă meciuri cu goluri multe în aproape toate confruntările. Deplasarea pe Villa Park nu se anunță una ușoară. Fosta câștigătoare de Cupa Campionilor Europeni vrea să urce în clasament.

ADVERTISEMENT

Aston Villa este pe locul 10, cu 22 de puncte. Golaverajul gazdelor e negativ, 23 de goluri marcate și 25 de goluri încasate.

Echipa lui Steven Gerrard are ascendent moral după ultima partidă de Premier League, pe care a câștigat-o în deplasare, scor 2-0, la Norwich. La acest joc vom da pronosticul „ambele echipe marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,05 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Manchester City – Leicester și o cotă de 1,95 pentru „ambele echipe marchează” la Aston Villa – Chelsea, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,00. Numai bună pentru un câștig de 349 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: