Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 4 ianuarie 2022. Meciurile din Cupa Spaniei și Cupa Franței ne aduc un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de marți, 4 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Spaniei și Cupa Franței.
03.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 4 ianuarie 2022 Meciurile din Cupa Spaniei si Cupa Frantei ne aduc un castig de peste 400 de lei
Biletul zilei la pariuri, marți, 4 ianuarie 2022. Meciurile din Cupa Spaniei și Cupa Franței ne aduc un câștig de peste 400 de lei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În a doua zi din prima săptămână a anului vom paria pe două confruntări din Spania și Franța, care se joacă în a doua competiție internă a fiecăreia dintre cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,32 la Superbet și așteptăm să obținem un profit consistent.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul dintre Ponferradina și Espanyol, din 16-imile de finală ale Cupei Spaniei. Oaspeții pornesc cu prima șansă deoarece evoluează în eșalonul superior, LaLiga. Partida va începe la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Al doilea duel de pe biletul zilei de marți pe care v-o propunem este Lens – Lille, din 16-imile de finală ale Cupei Franței. În Ligue 1, cele două formații sunt vecine de clasament. Confruntarea va lua startul la ora 22:00.

Victoria lui Espanyol aduce o cotă de 2,40

Se anunță un meci interesant pentru un loc în optimile Cupei Spaniei. Ponferradina, ocupanta locului 5 din a doua ligă iberică, primește vizita lui Espanyol, care se află pe poziția a 9-a în LaLiga.

ADVERTISEMENT

Deși joacă în eșalonul inferior, gazdele sunt într-o formă foarte bună. Au pierdut un singur meci din ultimele 13 jucate acasă. De cealaltă parte, catalanii sunt vulnerabili atunci când joacă în deplasare. S-au înscris minim trei goluri în patru din ultimele cinci dueluri pe teren străin ale lui Espanyol.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cele două formații au fost adversare ultima dată în sezonul trecut de Segunda. De fiecare dată au avut câștig de cauză catalanii, care s-au impus cu 4-1 în deplasare și cu 2-0 pe Cornella-El Prat. Espanyol pleacă din nou cu prima șansă, astfel că la acest meci vom miza pe varianta „2 solist”, care are la Superbet o cotă de 2,40.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,80 de la Lens – Lille pentru biletul zilei

Lens și Lille propun un meci cât se poate de echilibrat în turul 2 al Cupei Franței, dacă ne uităm la situația din clasament a celor două formații. Oaspeții sunt pe locul 8, cu 28 de puncte, unul mai mult decât echipa gazdă.

Este pentru prima dată în ultimii 17 ani când Lens și Lille se întâlnesc în Cupa Franței. În 2005, câștig de cauză a avut actuala campioană a Franței, care s-a impus cu 3-2. Sezonul acesta, în campionat, Lens s-a impus în partida tur, scor 1-0, astfel că Lille are și o revanșă de luat.

ADVERTISEMENT

Lens și Lille sunt două echipe care marchează, dar și care iau goluri, lucruri ușor de sesizat dacă ne aruncăm o privire la golaveraj. În cele 19 meciuri jucate în Ligue 1, Lens a înscris 33 de goluri și a primit 26, în timp ce Lille e pe zero, cu un golaveraj de 26-26. Tocmai de aceea, la această confruntare alegem pronosticul „ambele echipe marchează”, care are la Superbet o cotă de 1,80.

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,40 pentru pronosticul „2 solist” în meciul Ponferradina – Espanyol și o cotă de 1,80 pentru „Ambele echipe marchează” la Lens – Lille, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,32. Numai bună pentru un câștig de 411,44 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT