Sport
notix pixel id

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 ianuarie 2022. Meciurile din Cupa Spaniei ne aduc un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de miercuri, 5 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal programate să se dispute în 16-imile din Cupa Spaniei.
04.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 5 ianuarie 2022 Meciurile din Cupa Spaniei ne aduc un castig de peste 400 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 5 ianuarie 2022. Meciurile din Cupa Spaniei ne aduc un câștig de peste 400 de lei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În a treia zi din prima săptămână a lui 2022 vom paria pe două meciuri din Cupa Spaniei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,08 la Fortuna și așteptăm să câștigăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu partida dintre Linares și Barcelona, din 16-imile Cupei Regelui. Catalanii nu doar că pornesc cu prima șansă, dar sunt favoriți să înscrie multe goluri în poarta echipei din al treilea eșalon spaniol. Duelul va lua startul la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei de marți pe care îl propunem este FC Cartagena – Valencia, care va începe la ora 17:00, din aceeași fază a competiției secundare a spaionilor. Evident, „liliecii” pornesc favoriți la victorie și automat la calificarea în optimi.

Golurile în Linares – Barcelona aduc o cotă de 2,60

FC Barcelona nu ar trebui să aibă nicio emoție să meargă mai departe în Cupa Spaniei. Echipa lui Xavi are noroc că i-a ieșit un adversar modest în cale în faza 16-imilor. Linares e una dintre echipele modeste din al treilea eșalon, acolo unde ocupă doar locul 14, cu 22 de puncte.

ADVERTISEMENT

Xavi va putea să menajeze mai mulți dintre titularii de bază pentru această confruntare. Pe doi nu are cum să îi folosească nici dacă vrea. Pedri și noul transfer Ferran Torres au s-au infectat cu COVID-19 și au intrat în izolare.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

FC Barcelona are toate motivele să tragă tare în Cupă, având în vedere că e singurul obiectiv intern care i-a mai rămas, după ce lupta la titlu e de mult pierdută. Mai mult, catalanii sunt deținătorii trofeului și vor dori mai mult ca sigur să și-l apere. De aceea, la această confruntare alegem pronosticul „peste 3,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 2,60.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,57 de la FC Cartagena – Valencia pentru biletul zilei

O altă echipă favorită la calificarea în optimi este Valencia. La fel ca Barcelona, nici „liliecii” nu merg bine în LaLiga, dar pot spăla rușinea în Cupă. Pentru un loc în faza următoare, Valencia se luptă cu FC Cartagena, locul 8 din Segunda Division.

Gazdele din această confruntare au 33 de puncte, un golaveraj de 28-28, și vin după două victorii consecutive, ceea ce le poate da încredere înainte de vizita fostei finaliste de UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

În schimb, Valencia tocmai a pierdut în campionat, scor 1-2, acasă, cu Espanyol. „Liliecii” sunt pe locul 9, cu 28 de puncte, dar pot intra oricând în top 4. Atletico Madrid ocupă poziția a patra, cu 32 de puncte. Cu toate acestea, Valencia nu ar trebui să aibă probleme, așa că alegem varianta „2 solist”, care are la Fortuna o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 408 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,60 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Linares – Barcelona și o cotă de 1,57 pentru „2 solist” la FC Cartagena – Valencia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,08. Numai bună pentru un câștig de 408 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT