Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 22 noiembrie 2021. Câștig de peste 510 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei la pariuri de marți, 22 noiembrie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 513 de lei, iar dueluri precum Dinamo Kiev- Bayern, respectiv Young Boys - Atalanta, ne garantează acest lucru.
22.11.2021 | 23:33
Biletul zilei la pariuri marti 22 noiembrie 2021 Castig de peste 510 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 22 noiembrie 2021, îl dedicăm meciurilor din Liga Campionilor. În ambele cazuri am ales dueluri de la care ne așteptăm să ne facem plinul de goluri. Am ales două confruntări în care nu e loc de remize, tocmai pentru că trei dintre cele patru echipe implicate sunt adepte ale jocului ofensiv, spectaculos.

Primul meci la care ne vom opri se joacă de la ora 19:45, între două echipe, una deja calificată în optimile celei mai importante competiții continentale intercluburi, cealaltă, o abonată la suferință și, eventual, calificări in extremis în UFA Europa League de pe locul al treilea. Pentru cea de a doua propunere vom merge în Elveția pentru a urmări la treabă două dintre cele mai spectaculoase echipe din actuala ediție a Ligii Campionilor. Și câștigul, de 513 lei mulțumită unei cote totale de 5,13, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

ADVERTISEMENT

Prima partidă la care ne-am oprit este cea din Ucraina, dintre echipa românului Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, și Bayern Munchen. Este exact genul de meci care îți face cu ochiul să pariezi pe el, pentru multitudinea de opțiuni pe care ți le oferă. Noi nu vom încerca vreun pont din categoria celor speciale, ci mergem la sigur pe goluri, multe goluri, pentru că exact așa va fi. Suntem siguri.

A doua propunere se dispută la ora oficială de Champions League, ora 21:45. Numele celor două oponente Young Boys Berna și Atalanta Bergamo, nu avea cum să ne lase indiferenți. Sunt două echipe care știu să ofere spectacol și au și jucătorii înzestrați cu calitățile necesare pentru acest deziderat.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev – Bayern Munchen ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,80

Întâlnirea dintre Dinamo Kiev și Bayern Munchen nu are cum să fie altfel decât o pledoarie pentru fotbal, un meci în care ne așteptăm ca ambele echipe să marcheze, dacă nu la foc automat, atunci regulat, să zicem câte una, două reușite în fiecare repriză. Sigur că astea sunt datele hârtiei, asta ar trebui să se întâmple dacă aruncăm o privire peste ceea ce s-a întâmplat în acest sezon de Champions League.

În plus, știm că bavarezii sunt deja calificați, deci vor evolua fără presiune, fără inhibiții, chiar dacă Antrenorul lui Bayer Munchen, Julian Nagelsmann, are probleme serioase de lot înaintea meciului cu trupa antrenată de Mircea Lucescu. Pentru că se confruntă cu un veritabil focar de coronavirus, bavarezii nu vor putea miza pe Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric-Maxim Choupo-Moting, Michael Cuisance și Joshua Kimmich care au intrat în carantină, după ce au fost în contact cu o persoană testată pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Lor li se adaugă Niklas Sule și Josip Stanisic, testați pozitiv cu COVID-19, Dayot Upamecano care este suspendat, iar Kingsley Coman este accidentat. Chiar și în aceste condiții tot de la Lewandowski așteptăm goluri. Bine, le acordăm o șansă suficient de mare și ucraineenilor să marcheze, tocmai pentru că nemții sunt decimați la propriu.

Nu vom miza, totuși, pe vreo surpriză din partea campioanei Ucrainei care în ultimele 10 meciuri din Liga Campionilor a obținut o singură victorie. Pentru ca pariul să fie cât se poate de atractiv vom miza cu încredere pe apetitul ofensiv al germanilor și mizăm pe ”Bayern câștigă și peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,80 la Get’s Bet ne face cu ochiul.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Young Boys – Atalanta Bergamo ne aduce o cotă de 1,83 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 21:45, din Elveția, dintre campioana Young Boys și Atalanta Bergamo, aici opțiunile de pariere sunt la fel de multe. Sigur că am putea încerca opțiuni fantasmagorice, dar preferăm să mergem pe cifre, statistici și alte realități pe care le avem la îndemână. Dată fiind situația din clasamentul grupei F, cu cele două oponente pe ultimele locuri dar cu șanse reale de calificare, vom miza pe o victorie a oricăreia dintre adversare.

Până la urmă este cel mai corect așa, întrucât o remiză nu ar face bine niciuneia dintre echipe. Practic un rezultat de egalitate aproape că le-ar anula șansele de calificare în faza următoare acolo unde sigur va fi Manchester United și, foarte probabil Villareal, deținătoarea UEFA Europa League.

Elvețienii nu au înscris decât trei goluri în faza grupelor Champions League și credem că de această dată vor risca, pentru că și premisele unei calificări în optimi sunt încurajatoare. Știm însă că nu întotdeauna se marchează foarte multe goluri în duelurile de acest fel dar vom merge cu încredere pe o miză care ne să ne aducă bani, ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, pont ce are o cotă de 1,83 la Get’s Bet.

513 de lei câștigați cu biletul zilei din 22 noiembrie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de marți, 22 noiembrie 2021, Dinamo Kiev – Bayern Munchen, respectiv Young Boys – Atalanta bergamo, ne aduc o cotă totală de 5,13 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că și profitul preconizat este unul atractiv.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT