Fotbal intern

HORROR Bilinski. Cum arăta călcîiul TĂIAT, cum e ACUM!

Golgheterul lui Dinamo, Kamil Bilinski, a suferit o accidentare neobişnuită în meciul de sîmbătă seara cu FC Braşov, cînd s-a ales cu o tăietură urîtă în zona tendonului lui Ahile care...
05.09.2014 | 00:02

Golgheterul lui Dinamo, Kamil Bilinski, a suferit o accidentare neobişnuită în meciul de sîmbătă seara cu FC Braşov, cînd s-a ales cu o tăietură urîtă în zona tendonului lui Ahile care îl obligă să ia o pauză de o săptămînă de la antrenamentele normale. Bilinski nu a ţinut totuşi decît trei zile glezna imobilizată, iar începînd de luni are şanse bune să reia alergările alături de restul echipei fiindcă, pînă atunci, plaga se va închide.

Ce faci, Kamil? Cum îţi revii după accidentare?

– Foarte bine! Am început deja recuperarea. Nu am stat decît trei zile cu piciorul imobilizat, iar de miercuri seară chiar am lucrat în sală. La picioare mai puţin, e drept. Acum călcîiul e liber, merg fără cîrje sau alte chestii ajutătoare, însă nu calc în picior decît foarte puţin. Duminică seară probabil doctorul îmi va scoate firele şi aproape sigur luni reiau şi alergările. Eu aşa sper!

Joci etapa viitoare pe terenul lui FC Botoşani?

– Nu ştiu ce să zic… Eu îmi doresc mult, dar rămîne de văzut. Important este să trec cît mai repede peste accidentare şi să mă însănătoşesc complet.

Cum te-ai accidentat aşa rău?

– A fost un duel, iar un fundaş de-al lor m-a călcat, o fază des întîlnită pe terenul de fotbal. Pe moment eram încălzit şi nu mi-am dat seama cît de rău am fost atins în zona tendonului, aşa că nu mi-am pus nicio clipă problema să ies de pe teren.

bilinskiID

Bilinski: “Am jucat 15 minute aşa, nu mi-am dat seama din cauza adrenalinei!”

Ai jucat mult timp cu rana?

– Cel puţin 15 minute! Doar că adrenalina, aşa cum ţi-am zis, nu m-a lăsat să-mi dau seama care este gravitatea şi nici eu nu m-am gîndit că rana ar putea arăta atît de urît. De fapt, dacă ieşeam din momentul în care m-am lovit, poate că şi plaga nu se deschidea atît de tare. Dar n-am avut de unde şti.

Ai văzut abia la vestiare…

– Da, exact! Cînd m-am descălţat şi am văzut cum arată călcîiul meu m-a apucat groaza, m-am speriat puţin! Am văzut cît e de mare tăietura şi m-am temut să nu fie grav. Doar că am realizat că dacă am putut juca aşa 15 minute, înseamnă că tendonul nu este afectat. Şi uite că pînă la urmă s-a dovedit a fi OK din punctul ăsta de vedere, chiar dacă lipsesc o perioadă de la antrenamente.

Doctorul ce ţi-a spus?

– Imediat cînd a văzut cum arată rana mi-a zis că nu mai am ce căuta pe teren, că trebuie să ies şi să primesc tratament cît mai urgent ca să nu se infecteze sau să apară alte complicaţii.

5 goluri a marcat Kamil Bilinski pentru Dinamo în acest debut de sezon, fiind golgheterul echipei. Patru reuşite au venit în Liga 1 şi unul în Cupa Ligii

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!