News

Bill Gates are Covid-19. Cum se simte fondatorul Microsoft, vaccinat cu schemă completă

Bill Gates a anunțat că a fost depistat pozitiv la Covid-19. Într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, fondatorul Microsoft precizează că este vaccinat cu schema completă.
11.05.2022 | 06:57
Bill Gates are Covid19 Cum se simte fondatorul Microsoft vaccinat cu schema completa
Bill Gates, depistat pozitiv cu Covid-19: ”Sunt norocos că m-am vaccinat și am făcut booster-ul”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Infecția Covid-19 nu l-a ocolit nici pe miliardarul Bill Gates. Acesta a confirmat, pe un site de socializare, că virusul a ajuns și la el.

Bill Gates, depistat pozitiv cu Covid-19: ”Sunt norocos că m-am vaccinat și am făcut booster-ul”

În noaptea de marți spre miercuri, filantropul în vârstă de 66 de ani și-a anunțat diagnosticul printr-o serie de mesaje pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Bill Gates spune că a fost testat pozitiv și prezintă o serie de simptome, dar ușoare.

”Am fost testat pozitiv pentru COVID. Am simptome ușoare și urmez sfaturile experților prin izolare până când mă voi reînsănătoși”, a scris el.

Apoi a adăugat un nou tweet prin care se felicită pentru că a ales calea imunizării prin vaccin: ”Sunt norocos să fiu vaccinat cu schema completă și să am acces la teste și îngrijire medicală excelentă”.

ADVERTISEMENT

Fondatorul Microsoft a mai spus, după infectare, că Fundația Bill & Melinda Gates are în plan să se întâlnească pentru prima dată de la începutul pandemiei, dar el nu va participa fizic din cauza bolii.

”Fundația Gates se reunește astăzi (n.r. miercuri) pentru prima dată în doi ani. Sunt norocos să fac parte din echipele (Microsoft), să îi revăd pe toți și să le mulțumesc pentru munca depusă”, a spus el.

ADVERTISEMENT

”Vom continua să lucrăm cu partenerii și vom face tot ce putem pentru a ne asigura că niciunul dintre noi nu trebuie să se confrunte din nou cu o pandemie”, a adăugat el.

Bill Gates avertiza recent că pandemia nu s-a încheiat

La începutul acestei luni, Bill Gates a avertizat că pandemia de Covid-19 nu s-a încheiat, afirmând că este posibil să apară o variantă ”și mai fatală” a virusului.

ADVERTISEMENT

Miliardarul a făcut aceste remarci în timpul unui interviu pentru Financial Times, notează Sky News.

”Suntem în continuare expuși riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar fi și mai transmisibilă și chiar mai fatală”, a spus Gates, adăugând de asemenea că nu vrea să sune ca o ”voce a morții și a morții”.

El a afirmat că există un risc ”cu mult peste 5%” ca o tulpină mai virulentă să apară, adăugând: ”Nici nu am văzut ce e mai rău.” Gates a făcut aceste comentarii în timp ce promova noua sa carte ”Cum să previi următoarea pandemie”.

ADVERTISEMENT
Tags: