Sporturi

Bill Gates l-a avertizat pe Rafael Nadal în privinţa coronavirusului. “Ceea ce e în China se va agrava la nivel mondial cu mare repeziciune”

03.04.2020 | 18:46
Bill Gates la avertizat pe Rafael Nadal in privinta coronavirusului Ceea ce e in China se va agrava la nivel mondial cu mare repeziciune
ADVERTISEMENT

Pe 7 februarie 2020 avea loc un meci demostrativ de tenis de câmp la Cape Town, în Africa de Sud. De fapt a fost vorba de două meciuri, unul între Rafael Nadal și Roger Federer și un altul de dublu, în care campionul elvețian l-a avut din nou alături, ca și în alți ani, pe miliardarul american Bill Gates, în timp ce Rafa Nadal a făcut pereche cu cântărețul Trevor Noah.

Bill Gates l-a avertizat pe Rafa Nadal asupra pandemiei de coronavirus în lume

Sunt meciuri organizate anual de fundația lui Roger Federer în scopul strângerii de fonduri pentru Africa, un continent care în afara Africii de Sud, unde există o mare discrepanță între clasa avută și cea săracă, este cel mai vitregit din toate punctele de vedere, în multe țări înregistrându-se cazuri de moarte prin lipsă de nutriție.

ADVERTISEMENT

Bill Gates nu este pentru prima oară când face dublu alături de Roger Federer, dar toate partidele disputate în anii anteriori au avut loc în condiții normale, în care oamenii nici nu puteau gândi la nenorocirea care s-a abătut azi în întreaga lume.

Unchiul lui Rafa a dezvăluit convorbirea

Unchiul lui Rafa Nadal, fostul fundaș central al Barcelonei, a dezvăluit pentru postul de radio Onda Cero un amănunt care în contextul actual pune serios pe gânduri și dă destui fiori.

ADVERTISEMENT

“Nepotul meu s-a întreținut de vorbă cu Bill Gates. Și acesta i-a atras atenția asupra ceea ce se petrecea în China. Pe atunci Europa nu avea încă probleme, totul se rezuma la situația din China.

Lipsa vaccinului sau a unui medicament va complica mult lucrurile

Ei bine, Bill Gates l-a avertizat pe Rafa asupra a ceea ce se întâmplă acum. I-a spus chiar așa: ceea ce se întâmplă în China se va extinde și se va agrava la nivel mondial cu mare repeziciune.

ADVERTISEMENT

 Și a mai adăugat că până când va exista un medicament sau un vaccin, vede imaginea foarte complicată. Vom trăi într-o situație de incertitudine și pericol până când acest lucru nu va fi pus la punct”.

Bill Gates a mai oferit amănunte foarte precise despre COVID 19 încă din 2015

Miliardarul american, un personaj extrem de controversat, care a oferit sume mari pentru vaccinarea populației în Africa, pare a fi un fel de Nostradamus, pentru că în 2015, la o conferință ținută în fața a câtorva sute de persoane prezicea cee ce e acum.

ADVERTISEMENT

“Va veni, nu peste mulți ani,  o pandemie mare de gripă în lume și marele pericol va fi că persoanele contagiate vor merge cu transportul, la shoping, fără a avea simptome, fără a ști ce au și astfel vor îmbolnăvi pe foarte multă lume.”

ADVERTISEMENT