News

Bill Gates neagă teoriile conspirației și nu vrea să microcipeze populația cu ajutorul vaccinului. Mesajul miliardarului

24.07.2020 | 15:54
Bill Gates neaga teoriile conspiratiei si nu vrea sa microcipeze populatia cu ajutorul vaccinului Mesajul miliardarului
ADVERTISEMENT

Bill Gates a negat toate acuzațiile care i s-au adus în ultimele luni, în special că ar încerca să „microcipeze” populația și să o controleze prin vaccin.

Miliardarul american nu înțelege de unde au pornit toate aceste teorii ale conspirației, însă le neagă cu vehemență.

ADVERTISEMENT

Teoriile conspirației au fost îmbrățișate și în România, unde mulți cetățeni cred că Bill Gates a „inventat” Covid-19 pentru a putea să microcipeze populația.

Bill Gates neagă orice teorie care susține că vrea să microcipeze populația cu ajutorul vaccinului

Nu există nicio legătură între aceste vaccinuri şi vreun fel de monitorizare. Nu ştiu de unde a venit ideea ”, a explicat fondatorul Microsoft.

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul ”, a completat miliardarul.

Bill Gates a explicat că fundația care îi poartă numele va contribui cu 150 de milioane de dolari pentru a ajuta țările afectate de pandemie.

ADVERTISEMENT

Conspiraționiștii susțin că Fundația susținută financiar de Bill Gates are deja tratamentul pentru boală, pe care-l va răspândi la momentul oportun pentru a microcipa populația prin vaccin, conform stiripesurse.ro.

44% dintre republicanii din SUA, votanții lui Donald Trump, cred în aceste teorii care au ajuns și în România.

ADVERTISEMENT

Peste 100 de companii farmaceutice încearcă să dezvolte un vaccin anti-Covid, însă rămâne de văzut câți oameni vor accepta să fie vaccinați, în condițiile în care mulți cred că autoritățile vor să-i microcipeze pentru a-i controla.

Pentru a scăpa de epidemie, cel puțin pentru moment, ar fi nevoie ca cel puțin 60% din populație să fie vaccinată și să dezvolte anticorpi la noul coronavirus.

România ocupă un loc fruntaș în clasamentul țărilor unde populația refuză vaccinarea din diferite motive, drept dovadă și desele epidemii de rujeolă din țara noastră.

ADVERTISEMENT