ADVERTISEMENT
News

Bill Gates, previziune despre revenirea vieții la normal. În ce an vom învinge pandemia

Autor: Adrian Baciu | 25.03.2021 | 21:49
Bill Gates, previziune despre revenirea vieții la normal. În ce an vom învinge pandemia
Bill Gates, previziune despre revenirea vieții la normal. În ce an vom învinge pandemia. Sursa foto: hepta.ro

Bill Gates face o nouă previziune în ceea ce privește evoluția pandemiei de Covid-19 și anunță anul în care viața ar putea reveni la normal pe planetă.

ADVERTISEMENT

Miliardarul american s-a remarcat în ultimele luni ca o persoană extrem de dispusă la predicții în ceea ce privește finalul acestei crize sanitare.

Acum, după ce mai multe vaccinuri anti-Covid au intrat în uz la nivel mondial, co-fondatorul Microsoft este extrem de optimist și spune că viața de dinaintea pandemiei ar putea fi reluată la finele anului viitor.

Bill Gates, predicție despre revenirea vieții la normal. Când vom învinge pandemia

Într-o perioadă în care valul 3 al pandemiei, unul extrem de agresiv, afectează aproape toată planeta, toți se întreabă cu destulă reținere când o să revenim la normalitate sau dacă vom mai reveni la acea normalitate de dinainte de apariția acestui virus.

ADVERTISEMENT

Miliardarul Bill Gates, implicat direct în lupta cu pandemia, vine cu o predicție în acest sens și preconizează că lucrurile vor reintra în normalitate la finalul anului 2022.

Aceasta este o tragedie incredibilă”, a spus co-fondatorul Microsoft despre pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri. ”Până la finalul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a mai spus Gates, într-un interviu pentru TVN24.

În ultimul an, omul de afaceri de peste ocean a cheltuit cel puţin 1,75 miliarde de dolari în lupta cu pandemia de Covid-19. Banii au venit ca asistenţă pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice şi tratamente potenţiale pentru boală.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Bill Gates la finele anului 2020

Revenirea la normalitate” preconizată acum de Gates s-a amânat cu câteva luni. În decembrie 2020, filantropul american a ținut să sublinieze că revenirea la normalitate o să vină în prima parte a anului 2022. Și atunci, acesta lega victoria cu pandemia de succesul vaccinării.

”Această activitate de vaccinare este una fenomenală. Ştii, am lucrat cu aceste companii farmaceutice, au făcut tot ce le stătea în putinţă, şi, slavă Domnului, acele vaccinuri vor pune capăt acestei pandemii”, a spus miliardarul.

ADVERTISEMENT

La acea dată, Bill Gates anticipa că vom avea 6 vaccinuri împotriva Covid-10 aprobate și pregătite pentru distribuție în primăvara anului 2021. ”Estimez că vom avea aproximativ şase vaccinuri aprobate în primul trimestru”, a spus el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!