Sport

Billel Omrani a ajuns deja în cantonamentul FCSB. „Dacă va slăbi, va fi un jucător foarte bun”. Foto

Billel Omrani a ajuns deja în cantonamentul FCSB-ului și analiștii TV și-au exprimat opinia în privința kilogramelor în plus.
12.09.2022 | 21:10
Billel Omrani a ajuns deja in cantonamentul FCSB Daca va slabi va fi un jucator foarte bun Foto
Billel Omrani a ajuns în cantonamentul FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că atacantul francez are 8 kilograme în plus, dar asta nu l-a împiedicat să-l aducă la echipă, mai ales că este unul dintre jucătorii săi preferați care au evoluat în campionatul intern. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate venirea lui Billel Omrani la FCSB.

Billel Omrani a ajuns în cantonamentul FCSB

Billel Omrani a ajuns în cantonamentul FCSB-ului, iar impresarul Florin Vulturar a postat o fotografie cu atacantul francez cu însemnele vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„E greu să-ți dai cu părere, mai ales că nu știi ce a făcut în ultimele luni. Dacă are multe kilograme în plus, asta ar spune multe despre tine. Mi-e greu să cred că un fotbalist de talia lui poate să aibă 8 kilograme în plus”, a spus Iulian Miu.

„Eu cred că dacă va slăbi, va fi un jucător foarte bun pentru FCSB, pentru că are calitate, dar depinde de cei de-acolo să ajungă la fizicul pe care îl avea la CFR.

ADVERTISEMENT

Chiar și acolo a mai avut perioade cu câte un kilogram în plus, nu cred că degeaba îl trimitea Petrescu în tribună. E un jucător cu pretenții, dar care poate ajuta. În momentul de față, nimeni nu trebuie să-și simtă postul amenințat”, a spus și Andrei Vochin, la TV OrangeSport.

  • 29 de ani are Billel Omrani
  • 1.600.000 de euro este cota de piață a lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Billel Omrani alături de Florin Vulturar. Sursă foto: Instagram
Billel Omrani alături de Florin Vulturar. Sursă foto: Instagram

„Pare o pasiune a domnului Becali!”

Ilie Dumitrescu este de părere că Billel Omrani poate evolua în locul lui Andrei Cordea sau a lui Florinel Coman, fiind convins că Gigi Becali nu va lăsa ca sistemul să fie schimbat în așa fel încât FCSB să joace în atac cu două vârfuri:

„Pe Omrani poți să-l joci în locul lui Cordea sau în locul lui Florinel Coman sau să joci cu doi atacanți, dar e greu, Gigi Becali nu e adeptul unui alt sistem în afară de 4-3-3, pe care îl vede cel mai bun.

ADVERTISEMENT

E competiție, până la urmă cine e mai bun va juca. E un transfer foarte bun, dar trebui puțin timp până să joace, cum s-a întâmplat cu Băluță și Alibec, care acum fac diferența la Farul”.

„Pare o pasiune a domnului Becali și dacă s-a ivit acum oportunitatea l-a luat cu toată puterea”, a fost reacția lui Ionuț Badea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT