Fotbal intern

Billel Omrani a refuzat prelungirea cu CFR Cluj. Nu vrea să vină la echipă. Exclusiv

28.12.2020 | 21:00
Billel Omrani a refuzat prelungirea cu CFR Cluj. Nu vrea să vină la echipă. Exclusiv
Billel Omrani a refuzat prelungirea cu CFR Cluj. Nu vrea să vină la echipă. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj a terminat anul la doar trei puncte în spatele liderului FCSB și încă speră la un nou titlu. Însă trebuie să își caute atacant. FANATIK a aflat că Billel Omrani refuză să mai vină la echipă.

În vârstă de 27 de ani, francezul va intra în ultimele șase luni de contract în luna ianuarie și nu este dispus să își prelungească înțelegerea cu gruparea din Gruia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că CFR Cluj este dispusă să îl vândă pe francez, însă acesta pare a fi decis să își forțeze o plecare gratuită de la gruparea ardeleană.

Billel Omrani a refuzat prelungirea cu CFR Cluj. Nu vrea să se mai prezinte la lot!

După trei titluri consecutive în Liga 1, CFR Cluj pare să fie pe punctul de a rata un al patrulea succes consecutiv. Rămasă fără Dan Petrescu, antrenorul care i-a adus ultimele trofee interne, gruparea din Ardeal își pune speranțele în Edi Iordănescu. Deși a ratat calificarea în primăvara europeană, fiul lui Anghel Iordănescu speră că va putea să recupereze cele trei puncte care îl despart de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă să se gândească la titlu, CFR Cluj va avea de completat o misiune destul de dificilă în timpul ferestrei de transferuri din iarnă. Campioana va trebui să găsească o nouă soluție pentru postul de vârf de atac, dar și să spere că se va găsi o formație dispusă să îl transfere pe Billel Omrani. Asta deoarece FANATIK a aflat că francezul nu are de gând să se mai prezinte la reunirea lotului grupării vișinii!

Atacantul venit la CFR Cluj în 2016 vrea să plece din Gruia și este hotărât să refuze orice fel de propunere din partea conducerii echipei campioane. El nu ia în calcul să se mai prezinte la echipă și de abia așteaptă să obțină un angajament la un alt club. În aceste condiții, oficialii din Ardeal au decis să îl trimită la echipa a doua.

  • 8 meciuri a prins Omrani în tricoul campioanei în ediția 2020-2021 a Ligii 1;
  • 27 de ani are atacantul francez adus în 2016 de la Olympique Marseille;
  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Omrani, conform transfermarkt.de.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj vrea să îl vândă, dar e în criză de timp. Ce salariu are francezul

FANATIK a anunțat încă de dinainte de Crăciun că gruparea campioană nu se mai gândește că Omrani va rămâne în Gruia și din vară. Cu toate acestea, oficialii ardeleni au încercat să îl convingă pe francez să își prelungească înțelegerea. Însă pretențiile atacantului au fost considerate exagerate, iar ofertele clubului au fost refuzate sistematic de către francez.

În aceste condiții, ardelenii au decis meargă cu toată convingerea pe strategia de a-l vinde pe francez în această iarnă. Deși cota sa de piață este de patru ori mai mare, clujenii ar accepta și o ofertă de 500.000 de euro pentru Omrani. În cazul în care nu se va găsi un club dispus să plătească atât pentru a se bucura de serviciile atacantului încă din această iarnă, francezul își va petrece restul experienței la Cluj evoluând pentru echipa a doua.

Atât pentru fotbalist, cât și pentru CFR, situația ar fi una neplăcută. Omrani are nevoie de jocuri, fiind ieșit din circuit de ceva vreme, după accidentarea suferită în noiembrie. În același timp, ardelenii au nevoie de „guri de foc”, cel mai eficient om de atac al echipei fiind, în prima parte a campionatului, Ciprian Deac. De asemenea, CFR trebuie să suporte și salariul lunar de 18.000 de euro pe care îl are Omrani, dacă nu reușește să îl vândă în iarnă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri