Fotbal intern

Billel Omrani s-a accidentat! Atacantul a rămas la Cluj și ratează derby-ul FCSB – CFR! Cine intră în locul lui. Update exclusiv

18.03.2021 | 19:50
Billel Omrani sa accidentat Atacantul a ramas la Cluj si rateaza derbyul FCSB  CFR Cine intra in locul lui Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Billel Omrani a dat alarma la Cluj! Atacantul lui Edi Iordănescu a ieșit din antrenamentul de miercuri, cu două zile înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj, care se va disputa vineri, 19 martie, pe Arena Națională. Înainte de plecarea campioanei spre București, se va ști dacă Edi Iordănescu va putea conta sau nu pe singurul vârf de careu din lot pentru meciul cu FCSB.


UPDATE, 18 martie, ora 19:50. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Billel Omrani a devenit o problemă pentru Edi Iordănescu. Accidentarea s-a dovedit mai serioasă și a rămas la Cluj. Singura soluție viabilă a CFR-ului pentru derby-ul cu FCSB este, în acest moment, Nicolae Carnat, jucător adus de la Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

ȘTIREA INIȚIALĂ, miercuri, 17 martie, ora 17:24.

Din informațiile FANATIK, Omrani a simțit un spasm la o alergare, motiv pentru care nu a mai continuat antrenamentul. Staff-ul celor de la CFR a luat imediat decizia ca atacantul de 27 de ani să efectueze joi dimineață un control medical amănunțit, chiar înainte de plecarea echipei spre București.

Billel Omrani s-a speriat și a ieșit din antrenament cu două zile înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj

Billel Omrani a devenit în acest moment cel mai important atacant al lui Edi Iordănescu la CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, înainte de partida clujenilor cu Poli Iași, că Rondon, Debeljuh și Costache au fost depistați pozitivi la Covid.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, rămas fără trei dintre oamenii de atac, Edi Iordănescu l-a titularizat pe Omrani contra moldovenilor, iar prestația vârfului francez a fost una foarte bună: gol înainte de pauză și pasă de gol pentru Deac în repriza secundă.

Omrani a fost pregătit de staff-ul clujenilor în toate aceste zile pentru a începe din primul minut și derby-ul cu FCSB de vineri seara. Dar cu două zile înainte de meci, la antrenamentul de miercuri, Omrani nu a terminat ședința de pregătire și a ieșit la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că atacantul a simțit ceva la coapsă, s-a speriat imediat și s-a oprit din alergare. Apoi a venit și a discutat cu cei din staff, care speră totuși că nu este ceva serios și Billel va fi apt pentru derby-ul de pe Arena Națională. O decizie în privința sa se va lua joi, cu câteva ore înainte ca echipa să decoleze spre București.

Billel Omrani nu a marcat niciun gol în 2020 și a fost la un pas să plece în iarnă de la CFR Cluj

Billel Omrani a traversat o criză de formă de peste un an. Din atacantul golgeter al Clujului în ediția precedentă de Europa League, Omrani a avut un an 2020 groaznic. Nu a marcat deloc!

ADVERTISEMENT

Mai mult, în luna ianuarie a acestui an, conducerea celor de la CFR a luat serios în calcul despărțirea de Omrani, i-a stabilit și prețul, așa cum a dezvăluit FANATIK, dar pe adresa francezului nu a sosit nicio ofertă. Fiind și în ultimele luni de contract, CFR i-a propus prelungirea contractului pentru a nu-l pierde gratis.

Omrani s-a întors astfel pe teren. A spart gheața nerealizărilor de 14 luni în deplasarea de la Mediaș, iar acum, cu Iașul, profitând și de cazurile de Covid de la CFR, a intrat titular și a dat gol. Dacă problema medicală resimțită nu e foarte serioasă, Omrani va fi vârful de careu al lui Edi Iordănescu și contra celor de la FCSB, la derby-ul de pe Arenă.

  • 2.000.000 de euro este cota actuală a lui Billel Omrani, aproape la jumătate decât valora în decembrie 2019, maximul carierei sale
  • 2 goluri a marcat francezul în cele 10 prezențe pentru CFR în campionatul actual, doar de două ori fiind titular: la Viitorul și cu Iașul

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,72 este cota pentru “nu marchează ambele și sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT