Fotbal intern

Billel Omrani, aproape de FCSB! “Tocmai am vorbit cu domnul Becali!”

30.06.2018 | 21:43
Billel Omrani aproape de FCSB Tocmai am vorbit cu domnul Becali

Billel Omrani este tot mai aproape să ajungă la FCSB! După ce Gigi Becali a anunţat că atacantul francez va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică, Farid Adjaoud, agentul vârfului care a evoluat pentru CFR Cluj, a dezvăluit că negocierile cu FCSB sunt foarte avansate şi că nu există nicio şansă ca Billel Omrană să rămână în Gruia sau să meargă în China.

Mai mult, Farid Adjaoud, impresarul lui Billel Omrani, a lansat un atac la adresa oficialilor de la CFR Cluj şi i-a acuzat că se “folosesc de tehnici murdare de a falsifica semnătura jucătorului”. Acesta anunţă că e posibil să se facă o plângere penală împotriva ardelenilor, dacă nu o să găsească înţelegere la comisiile FRF.

Impresarul lui Billel Omrani anunţă că vârful e aproape de FCSB

Discuţiile cu domnul Becali sunt foarte avansate, chiar acum două minute am vorbit cu dânsul la telefon. Din punctul nostru de vedere şi din acţiunile făcute de noi, contractul lui Omrani se încheie pe 30 iunie. Este delicat un răspuns ferm, cred că strategia celor de la CFR a fost să găsească solutii pentru amânarea deciziei după data de 30.

Acum, sincer, ce jucător care este la campioana României contestă o semnătură, dacă nu ar fi falsă. Cred că trebuie să fii nebun să faci aşa ceva. Tot ceea ce spun cei de la CFR sunt minciuni. Că s-au înţeles cu Omrani, că pleacă în China… El acum demonstrează maturitatea sa şi dorinţa lui de a face performanţă. Într-adevăr, Dan Petrescu şi Bogdan Mara i-au propus China, dar ne interesează performanţa. Omrani are resurse, să nu uităm că a fost jucătorul lui Olympique Marseille şi component al naţionalei Franţei U19.

Pentru noi, CFR este clubul unde ne respectăm înţelegerea până la 30 iuine. E exclus să mergem în China şi e exclus să rămânem la un club care foloseşte aceste tehnici murdare de a falsifica semnătura jucătorului. Cum mai putem sta la masa negocierilor cu un club care a încercat să ne înşele?“, a spus impresarul lui Omrani pentru o emisiune de sport.

Omrani aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină a FRF

Billel Omrani se bucură alături de coechipierii săi după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj.
Billel Omrani e aproape să ajungă la FCSB, după ce s-a bucurat cu CFR Cluj pentru câştigarea titlului.

…despre procesul cu CFR Cluj: Cred că decizia poate fi doar una, conform expertizei şi contraexpertizei, semnătura este falsă. Nu ştiu dacă speră să ia ceva, ci să găsească o înţelegere să nu fie plângere penală împotriva lor şi să spele imaginea campioanei României, care falsifică înţelegerile jucătorilor.

Pe mine mă interesează dreptatea, atât. După aceea, vom vedea. Aşteptăm decizia comisiei, care este amânată de către CFR. Aşteptăm decizia comisiei şi sperăm că aceasta va ţine cont de viitorul unui jucator de fotbal (sau un sclav, în privinţa CFR) şi să nu mai accepte toate şmecheriile depuse de CFR la dosar pentru a amâna această decizie“, a explicat agentul fotbalistului.

…despre decizia lui Omrani de nu a pleca în cantonament cu CFR Cluj: “Eu cred că cei de la CFR au urmărit ca decizia să fie luată după data de 30 iunie, sperând ca Omrani să meargă în cantonament, adică să accepte contractul fals. Dacă pleca în cantonament, se putea interpreta că acceptă contractul şi sunt sigur că staff-ul lui CFR ar fi încercat să profite de această situaţie. Aşteptăm decizia comisiei, până atunci nu merge în cantonament”.