Sport

Billel Omrani, făcut praf după eșecul lui CFR Cluj cu Jablonec: ”Zero barat”

CFR Cluj a prestat un joc modest în deplasarea de la Jablonec, iar unul dintre cei mai criticați jucători a fost Billel Omrani.
17.09.2021 | 09:20
Billel Omrani facut praf dupa esecul lui CFR Cluj cu Jablonec Zero barat
ADVERTISEMENT

Cehii s-au impus cu 1-0 după un joc pe care l-au dominat și în care au înscris din penalty după o gafă a lui Bălgrădean în urma căruia Camora a făcut henț pe linia porții și a fost eliminat.

Campioana României este pe ultimul loc în Grupa D din Conference League și va întâlni în etapa a doua, pe teren propriu, formația daneză Randers.

ADVERTISEMENT

Toate tunurile pe Billel Omrani după Jablonec – CFR Cluj 1-0

CFR Cluj a contat prea puțin în ofensivă în partida cu Jablonec, iar acest lucru i-a costat. Fostul mare portar Helmuth Duckadam s-a arătat dezamăgit de jocul campioanei României și l-a atacat foarte dur pe atacantul Billel Omrani.

”Atacanții foarte slabi, ambii. Omrani, în afară de lovitura liberă din prima repriză, CFR a jucat cu un atacant în minus.

ADVERTISEMENT

Practic, CFR a jucat cu patru jucători mai puțin. Omrani, în afară că s-a certat cu arbitrul și a protestat tot timpul, zero barat”, a declarat Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Duckadam, plăcut surprins de arbitrajul albanezilor

”Eroul de la Sevilla” consideră că CFR Cluj nu are ce reproșuri să aducă arbitrajului care a fost unul excelent și este de părere că Mario Camora nu ar fi trebuit să intervină la faza în care a primit cartonaș roșu și mai bine lăsa mingea să intre în poartă.

ADVERTISEMENT

”Bălgrădean are niște intervenții excepționale și apoi o comite grav. Camora a comis-o. Poate era mai bine să îl lase. 11 metri și o eliminare, erau mai mari șansele dacă lăsa golul și jucau în 11.

În seara asta nu ne mai putem plânge de arbitraj. A fost un arbitru din Albania care din punctul meu de vedere a arbitrat excelent. De mult nu am văzut așa arbitraj. Noi mereu ne plângem de arbitraj”, a încheiat Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

Contre între Petrescu și Șumudică

La finalul întâlnirii cu Jablonec, Dan Petrescu și-a început discursul într-o notă pozitivă, felicitându-și elevii pentru atitudine, după care s-a lansat într-o adevărată  tiradă la adresa fostului antrenor, Marius Șumudică, criticând strategia aleasă în vară și pregătirea fizică de la începutul acestui sezon.

Extrem de nervos din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse, Șumudică i-a răspuns în termeni duri lui Dan Petrescu și este de părere că titlurile câștigate de CFR Cluj cu acesta pe banca tehnică sunt de fapt meritul fostului președinte Marian Copilu.

Caracteristic stilului lui Dan Petrescu, CFR Cluj a stat la cutie și a încercat să dea lovitura pe contraatac și chiar dacă tactica nu le-a ieșit, aceasta nu a fost deloc pe placul presei din Cehia, care a făcut câteva comentarii dure la adresa jocului ardelenilor.

ADVERTISEMENT