Billel Omrani îi avertizează pe scoțieni: ”Voi marca din nou pe Celtic Park!”

Marius Tuhut   
în CFR Cluj
02/10/2019, 19:48
Billel Omrani îi avertizează pe scoțieni: ”Voi marca din nou pe Celtic Park!”

Francezul Billel Omrani se întoarce la locul faptei, pe Celtic Park, unde a reușit o dublă în disputa din preliminariile Champions League, câștigată de clujeni cu 4-3. Atacantul a suferit o accidentare ușoară în ultimul meci din campionat, 3-0 cu Gaz Metan. Soția sa a născut în week-end, iar Billel vrea să-i dedice o nouă reușită.

Billel Omrani i-a anunţat pe scoţieni că le va marca din nou

La aterizarea pe aeroportul din Glasgow, Billel le-a spus jurnaliștilor scoțieni că obiectivul său este să-și ajute echipa să obțină un rezultat favorabil în al doilea meci din grupele Europa League. Dar și să marcheze din nou împotriva lui Celtic. ”Vom munci din greu pentru o victorie. Ne pregătim foarte bine la antrenamente și jucăm fiecare meci în așa fel încât să câștigăm. Vom vedea ce se va întâmpla cu Celtic. Sunt apt de joc. Am avut ceva probleme, recent, dar sunt bine acum. Vreau să marchez în fiecare meci jucat, așa că e clar că vreau să dau gol din nou în Scoția. O să vedeţi” i-a avertizat Omrani pe aceştia. Francezul a marcat o “dublă” la Glasgow, în urmă cu o lună.

Billel Omrani le-a promis scoţienilor că le va marca din nou în Celtic-CFR Cluj
Billel Omrani le-a promis scoţienilor că le va marca din nou în Celtic-CFR Cluj

După disputa din Champions League, s-a speculat faptul că Omrani l-a impresionat pe antrenorul scoțienilor, Neil Lennon, și că Celtic ar fi dispusă să plătească 3 milioane de lire sterline pentru transferul fostului jucător al lui Marseille. ”Nu vreau să discut despre intersul din partea lui Celtic. Mă voi concentra doar să-mi fac treaba pentru CFR Cluj. Am avut o șansă de a câștiga împotriva lui Lazio și am profitat. Am fost foarte fericiți, dar acel rezultat e deja istorie, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce urmează”, a mai spus atacantul.

Cifrele lui Omrani, în Europa, sunt fantastice. Atacantul de 26 de ani a marcat de 7 ori în 9 dispute internaționale, de 6 ori în preliminariile Champions League și o dată în Europa League, reușita care a adus trei puncte mari cu Lazio. De cealaltă parte, scoțienii vorbesc încă de la tragerea la sorți numai despre răzbunare. Celtic a digerat greu eșecul cu românii, fiind și singurul din acest sezon, în toate competițiile.

Închide ×