Fotbal intern

Billel Omrani, incert pentru Rennes – CFR Cluj! Dan Petrescu: “Vom vedea dacă poate juca”

23.10.2019 | 21:22
Billel Omrani incert pentru Rennes  CFR Cluj Dan Petrescu Vom vedea daca poate juca
ADVERTISEMENT

CFR Cluj dispută cu Rennes, meciul din etapa a treia a fazei grupelor Europa League. Dan Petrescu a anunțat la conferința de presă premergătoare jocului din Franța că Andrei Peteleu și Billel Omrani sunt incerți pentru meciul de joi, din cauza unor accidentări. De asemenea, antrenorul campioanei României a recunoscut că și un egal ar fi considerat un rezultat pozitiv pentru CFR Cluj.

Billel Omrani, incert pentru meciul cu Rennes

Dan Petrescu a susținut conferința de presă premergătoare jocului cu Rennes, din etapa a treia a fazei grupelor Europa League. Tehnicianul celor de la CFR Cluj a anunțat că Andrei Peteleu este indisponibil pentru meciul de joi, iar prezența lui Billel Omrani pe gazon este incertă, atacantul acuzând o accidentare. În plus, Petrescu a anunțat că un egal ar fi considerat un rezultat pozitiv pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

Peteleu e accidentat și Omrani are și el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult. Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăișuri, nu știu cum va reacționa echipa lor mâine. Am spus că m-aș mulțumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat și în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie“, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a anunțat că Billel Omrani este incert pentru meciul cu Rennes. Sursă Foto: Sportpictures
Dan Petrescu a anunțat că Billel Omrani este incert pentru meciul cu Rennes. Sursă Foto: Sportpictures

CFR, locul doi în grupă

CFR Cluj ocupă locul doi în grupa E din Europa League, după două etape disputate. Campioana României a învins în runda inaugurală, 2-1 cu Lazio, dar a fost învinsă în al doilea meci de Celtic, 0-2 în Scoția. Rennes, adversara de joi a formației din Gruia are un singur puncte, obținut după remiza cu Celtic.

ADVERTISEMENT

Meciul Rennes – CFR Cluj se joacă joi seară, de la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format Live Text pe FANATIK.ro.