Fotbal intern

Billel Omrani l-a umplut de sânge pe Gabriel Vașvari! Ion Crăciunescu, verdict dur: „Cred că arbitrul nu era pe teren!”

10.05.2021 | 21:08
Billel Omrani la umplut de sange pe Gabriel Vasvari Ion Craciunescu verdict dur Cred ca arbitrul nu era pe teren
Gabriel Vașvari, plin de sânge. Sursă foto: Captură/Telekomsport.ro
ADVERTISEMENT

Gabriel Vașvari a fost protagonistul unei lovituri puternice primite din partea lui Billel Omrani, în duelul dintre CFR Cluj și Sepsi.

Ion Crăciunescu, verdict dur după duelul dintre Omrani și Vașvari

UPDATE, 10 mai, ora 21:12 / Ion Crăciunescu a reacționat dur după decizia arbitrului Andrei Chivulete, care nu a acordat nimic la duelul dintre Omrani și Vașvari.

ADVERTISEMENT

„Nu a arătat CFR-ul că a vrut să se bată la campionat, Leo Grozavu a gândit foarte bine meciul. Cred că Sepsi se putea impune și mai clar, dacă arbitrul ar fi fost pe teren.

Cum poți să nu vezi când Omrani îi aruncă un braț în nas lui Vașvari, duce brațul și îl lovește direct în față. Nu înțeleg cum să nu îi dai roșu sau nici fault. Eu nu știu ce văd ei?”, a spus fostul arbitru la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 10 mai, ora 20:35 / 

Atacantul campioanei României l-a umplut de sânge pe Gabriel Vașvari în minutul 53, însă arbitrul Andrei Chivulete a rămas impasibil la agresiunea fotbalistului CFR-ului.

Pe lângă faptul că nu l-a sancționat pe Billel Omrani, Chivulete nu a dictat nici fault la faza respectivă, oprind jocul doar în momentul în care a văzut sângerarea abundentă a lui Gabriel Vașvari.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani l-a umplut de sânge pe Gabriel Vașvari, dar arbitrul Chivulete a rămas impasibil

Billel Omrani a avut un duel dur cu Gabriel Vașvari, pe care l-a lovit și l-a umplut de sânge, însă arbitrul Andrei Chivulete nu a acordat nici fault și, evident, nu l-a sancționat deloc pe atacantul francez.

Gabriel Vașvari a rămas întins pe teren, sângerând, până când Andrei Chivulete a oprit meciul, pentru ca echipa medicală a covăsnenilor să poate interveni.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Gabriel Vașvari și-a revenit și a rămas pe teren, fiind pansat bine de medicii lui Sepsi. Totuși, în minutul 80, Vașvari nu a mai putut continua, fiind scos pe targă și înlocuit cu Lorant Kovacs.

  • 34 de ani este vârsta lui Gabriel Vașvari
Gabriel Vașvari întins pe teren. Sursă foto: Captură/telekomsport.ro
Gabriel Vașvari întins pe teren. Sursă foto: Captură/telekomsport.ro

Nu e prima lovitură dură a lui Billel Omrani

La duelul dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-1, FANATIK a prezentat în exclusivitate ce i-a spus Andrei Miron lui Billel Omrani, după ce francezul a avut o intrare tare asupra fundașului „roș-albaștrilor”.

Andrei Miron a încercat să continue meciul, însă la jumătatea primei reprize a fost nevoit să iasă din teren, pentru că ar fi riscat o accidentare mult mai gravă.

„Nu mai pot din cauza ta! Tu m-ai lovit!”, i-a transmis Andrei Miron plin de durere lui Billel Omrani, în momentul în care părăsea terenul.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com
  • 27 de ani este vârsta lui Billel Omrani
ADVERTISEMENT