Sport

Billel Omrani, la FCSB! Gigi Becali confirmă exclusivitatea Fanatik: “Va semna pe un an!”. Exclusiv

Billel Omrani este ultima lovitură din mercato pentru FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul pentru FANATIK despre transferul atacantului.
12.09.2022 | 14:56
Billel Omrani la FCSB Gigi Becali confirma exclusivitatea Fanatik Va semna pe un an Exclusiv
Billel Omrani, într-un duel cu Octavian Popescu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-09-2022
13:29

Gigi Becali confirmă exclusivitatea Fanatik: "Va semna pe un an!"

Gigi Becali a confirmat exclusivitatea FANATIK şi anunţă că Billel Omrani va semna un contract cu FCSB: “Eu am considerat că Omrani este cel mai bun atacant din România. Era cel mai bun, doar ca nu era prea serios. Am vorbit cu el. Nu fac contract doar pe 1 an. Daca esti cuminte pe 2 ani. Am făcut pe 1 an plus încă 2 ani dacă vreau să prelungesc. Dacă nu, am pierdut ce am pierdut, hai la revedere, să fii sănătos!”, a declarat Becali la Digisport.

 

FCSB nu a încheiat perioada de mercato. Deşi a transferat 10 jucători în această vară, Gigi Becali nu se opreşte şi este foarte aproape să aducă la echipă unul dintre jucătorii pe care i-a dorit foarte mult în ultimii ani.

Billel Omrani, la FCSB?! Gigi Becali face anunţul pentru FANATIK: “În două ore vă spun sigur”

Din informaţiile FANATIK, Billel Omrani ar fi foarte aproape de un transfer la FCSB. Contactat de publicaţia noastră, Gigi Becali a dezvăluit că aşteaptă un atacant la echipă, însă aşteaptă şi el răspunsul jucătorului:

ADVERTISEMENT

“În două ore vă spun sigur pe cine transferăm. Este un atacant, dar nu pot să vă spun mai multe acum. Peste două ore o să ştiţi dacă vine sau nu”, a spus, misterios, Gigi Becali.

Ce spunea Gigi Becali în urmă cu două luni: „Cel care îmi plăcea mie era Omrani, nu știu ce a mai făcut, dacă a semnat sau nu”

Billel Omrani este de mult timp o ţintă pentru patronul FCSB. Gigi Becali l-a dorit din perioada în care atacantul francez evolua la CFR Cluj, însă transferul nu s-a realizat din cauza pretenţiilor exagerate ale atacantului:

ADVERTISEMENT

„Cel care îmi plăcea mie era Omrani, nu știu ce a mai făcut, dacă a semnat sau nu. El a cerut salariu mare, vreo 50.000 pe lună, nu dau eu așa ceva”, a spus Gigi Becali în urmă cu două luni.

Billel Omrani, liber de contract după 6 ani la CFR Cluj!

Rămas liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, în vară, Billel Omrani nu şi-a găsit echipă şi este aproape de transferul la marea rivală. Chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat, pot fi înregistraţi în continuare jucătorii liberi.

ADVERTISEMENT

Este şi cazul lui Billel Omrani, cel care a evoluat timp de şase sezoane la CFR Cluj. Între 2016 şi 2022 a câştigat cinci campionate cu echipa din Ardeal, punând umărul la fiecare dintre cele cinci titluri.

FCSB are cinci atacanţi de careu dacă semnează Omrani! Francezul poate juca şi în bandă

Atacantul în vârstă de 29 de ani nu a mai vrut să îşi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj în condiţiile oferite de club. El nu şi-a găsit echipă în această perioadă de mercato, iar Gigi Becali este aproape să profite de acest lucru şi să îl aducă la echipă.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani poate juca atât ca atacant central, dar şi în bandă. Dacă va semna cu FCSB, Nicolae Dică va avea o armă redutabilă în ofensivă, dar şi bătăi de cap în alcătuirea primului “11”. Pe postul de atacant, FCSB îi mai are pe Andrea Compagno, Ianis Stoica, Bogdan Rusu şi Andrei Dumiter.

  • 29 de ani are Omrani
  • 1.600.000 de euro este cota de piaţă a atacantului 
ADVERTISEMENT