Fotbal intern

Bilel Omrani și-a prelungit contractul cu CFR Cluj. Clubul confirmă Fanatik. Update exclusiv

28.01.2021 | 08:03
Bilel Omrani sia prelungit contractul cu CFR Cluj Clubul confirma Fanatik Update exclusiv
Billel Omrani, negocieri avansate! Ce se întâmplă cu atacantul lui CFR Cluj. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Billel Omrani este unul dintre jucătorii importanţi de la CFR Cluj, chiar dacă în ultimul timp este într-un con de umbră. Atacantul francez a intrat în ultimele 6 luni cu ardelenii, însă FANATIK a aflat că fotbalistul are şanse mari să continue în Gruia.

UPDATE, 28 ianuarie, ora 08:10 / Clubul CFR Cluj a anunțat oficial prelungirea contractului francezului Billel Omrani pentru încă un sezon. Finalizarea negocierilor dintre cele două părți fusese anunțată de FANATIK încă din data de 22 ianuarie. „Billel Omrani, la CFR Cluj până în 2022! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Billel Omrani au ajuns la o înțelegere privind prelungirea contractului până în 2022!”, a anunțat formația din Gruia.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, la CFR Cluj până în 2022!

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Billel Omrani au ajuns la o înțelegere…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Miercuri, 27 ianuarie 2021


UPDATE, 23 ianuarie, ora 17:28 / Billel Omrani a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj. Aşa cum FANATIK a anunţat vineri, cele două părţi au ajuns la un acord şi atacantul francez va continua la CFR Cluj.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 22 ianuarie, ora 10:18

Din informaţiile FANATIK, Billel Omrani şi oficialii celor de la CFR Cluj sunt în negocieri avansate pentru prelungirea contractului scadent în vară. Atacantul a mai lăsat din pretenţiile pe care şefii le-au considerat exagerate şi sunt şanse mari ca cele două tabere să ajungă la un acord.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu îşi mai permite să piardă încă un atacant după ce l-au cedat pe Jakub Vojtus în Ungaria la Mezőkövesd pentru 100.000 de euro, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

Billel Omrani, negocieri avansate! Şanse mari să continue cu CFR Cluj

Astfel, dacă l-ar pierde şi pe Billel Omrani, Edi Iordănescu ar avea la dispoziţie în atac doar pe Mario Rondon şi Gabriel Debeljuh. Astfel, cei de la CFR Cluj vor să îi prelungească înţelegerea şi pentru Billel Omrani, cel care evoluează la campioana României din 2016.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre şi Omrani a mai lăsat din pretenţii şi astfel sunt mari şanse să continue la CFR Cluj. Ardelenii au luat în calcul să îl vândă pe atacantul francez după ce negocierile pentru prelungire au intrat în impas, însă fotbalistul a mai lăsat de la el şi negocierile dintre cele două părţi sunt foarte avansate.

Atacantul a avut probleme cu accidentările! Depistat pozitiv cu noul coronavirus când a revenit la antrenamente

Chiar dacă fotbalistul are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro, cei de la CFR Cluj ar fi acceptat ş i 500.000 de euro pentru un eventual transfer, în condiţiile în care oricum l-ar fi pierdut gratis peste 6 luni.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere sportiv. În acest sezon a fost măcinat de accidentări şi când a revenit la antrenamente a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, fapt care i-a amânat revenirea.

Nu a mai înscris din 1 decembrie 2019

Nu a reuşit să marcheze niciun gol în cele 8 meciuri disputate în acest sezon. De altfel, ultima reuşită a atacantului francez datează de pe 1 decembrie 2019 când a înscris în remiza din Casa Pariurilor Liga 1, cu Hermannstadt, scor 1-1.

Edi Iordănescu are încredere că Billel Omrani poate reveni la forma care l-a consacrat. În acest moment, atacantul are un salariu de 18.000 de euro lunar, iar dacă va semna noua înţelegere va câştiga tot în jurul acestei sume.

Dacă negocierile dintre cele două părţi vor pica şi Omrani va rămâne până în vară, situaţia ar putea fi neplăcută atât pentru fotbalist, cât şi pentru club. Fotbalistul ar urma să joace până în vară la CFR Cluj 2, în timp ce echipa ar trebui să îi suporter salariul de 18.000 de euro.

  • 18.000 de euro este salariul lunar al francezului
  • 1 decembrie 2019 este data la care a marcat Omrani ultimul gol 
ADVERTISEMENT