Fotbal intern

Billel Omrani pleacă în China în următoarele zile?! Petrescu pune presiune

12.07.2018 | 11:20
Billel Omrani pleaca in China in urmatoarele zile Petrescu pune presiune
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă oferă noi detalii despre transferul lui Billel Omrani la Guizhou Hengfeng, formaţie care evoluează în prima ligă din China şi care este antrenată de Dan Petrescu, antrenorul care a câştigat titlul cu gruparea din Gruia în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano.

Deşi a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj, Billel Omrani şi-a făcut deja bagajele pentru a pleca la echipa antrenată de Dan Petrescu. Şansele ca transferul atacantului francezului la Guizhou Hengfeng să se finalizeze sunt mari, iar negocierile dintre CFR Cluj şi gruparea din China sunt foarte avansate.

ADVERTISEMENT

Noi detalii despre transferul lui Billel Omrani la Guizhou Hengfeng. Cât oferă chinezii

CFR Cluj şi Guizhou Hengfeng mai au de pus la punct câteva mici amănunte, dar sursele FANATIK.RO susţin că transferul se va face în scurt timp. Deşi iniţial au oferit 2.500.000 de euro pentru Billel Omrani, oficialii din China au mărit suma la 2.850.000 de euro. De partea cealaltă, ardelenii le-au transmis asiaticilor că îl vor vinde pe Billel Omrani pentru 3.000.000 de euro.

CFR Cluj vrea toţi banii într-o singură tranşă

Un cuvânt important în are Dan Petrescu. Antrenorul lui Guizhou Hengfeng insistă pentru ca Billel Omrani să ajungă la echipa din China şi pune presiune pe oficialii chinezi pentru a accepta condiţiile puse de ardeleni. Mai mult, CFR Cluj îşi doreşte ca Guizhou Hengfeng să vireze banii într-o singură tranşă, iar asiaticii în două.

ADVERTISEMENT

Afacere bună pentru CFR Cluj

Billel Omrani se duelează cu un adversar în meciul FC Viitorul Constanţa - CFR Cluj
Billel Omrani în timpul unui meci jucat împotriva formaţiei FC Viitorul Constanţa

CFR Cluj va face încă o afacere bună, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Kevin Boli. Dan Petrescu l-a transferat pe fundaşul în vârstă de 27 de ani pentru suma de 2.500.000 de euro, iar ardelenii au plătit Viitorului 450.000 de euro. De partea cealaltă, Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj în luna septembrie a anului 2016 din postura de jucător liber de contract.