Sport

Billel Omrani i-a șocat pe cei de la CFR Cluj cu pretențiile de prelungire. Vrea cel mai mare contract din Liga 1! Exclusiv

Billel Omrani a intrat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj. Campioana României vrea să îi prelungească înţelegerea, însă francezul cere cel mai mare salariu din Liga 1.
27.01.2022 | 19:28
Billel Omrani ia socat pe cei de la CFR Cluj cu pretentiile de prelungire Vrea cel mai mare contract din Liga 1 Exclusiv
Billel Omrani cere cel mai mare salariu din Liga 1 pentru a prelungi cu CFR Cluj. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Billel Omrani este unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj. Francezul joacă la campioana României din anul 2016 şi a pus umărul la toate cele patru titluri consecutive câştigate de ardeleni.

Billel Omrani i-a șocat pe cei de la CFR Cluj cu pretențiile de prelungire! Cere un salariu de 40.000 de euro

Atacantul a intrat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj, iar din informaţiile FANATIK negociază foarte dur prelungirea contractului cu echipa lui Dan Petrescu. Atât de dur, încât i-a şocat pe oficialii echipei cu pretenţiile sale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, FANATIK a aflat că Omrani cere cel mai mare salariu din Liga 1: 40.000 de euro lunar, pentru a semna prelungirea contractului scadent în vară. Astfel de pretenţii sunt greu de satisfăcut în fotbalul românesc şi cel mai probabil, fotbalistul va trebui să îşi mai coboare pretenţiile financiare.

CFR Cluj plăteşte cel mai scump contract din Liga 1! Sigurjonsson, salariu de top

Tot CFR Cluj deţine recordul de cel mai mare contract din Liga 1. Runar Mar Sigurjonsson, islandezul adus în perioada de mercato din iarna trecută încasează nu mai puţin de 37.500 de euro lunar, adică 450.000 de euro pe an, contract dezvăluit de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Apoi, în topul salariilor urmează Alex Chipciu şi Florin Tănase. Ambii jucători încasează câte 30.000 de euro lunar, însă un salariu de 40.000 de euro net ar fi o premieră în istoria fotbalului românesc.

Alex Chipciu, despre “povara” salariului mare: “Când joci bine nu o să fii lăudat, când joci prost, o să fii cel mai criticat”

Alex Chipciu este unul dintre puţinii jucători care vorbeşte despre latura financiară, spunând că salariul mare pe care îl încasează face ca exigenţele tuturor să fie şi mai mari:

ADVERTISEMENT

“În aceste moment sunt aproape să rămân la Cluj mai mult timp. Salariul meu a fost (n.r. problema) de când m-am apucat de fotbal şi până acum. Am avut salariu mare şi la Anderlecht, şi la Steaua. E normal să apară astfel de … Trebuie să-ţi şi asumi, când ai salariul mare.

Clar eşti pe minus ca realizări, trebuie să faci orice ca să joci bine şi atunci când joci bine nu o să fii lăudat, când joci prost, o să fii cel mai criticat. Dar sunt confortabil cu treaba asta şi îmi doresc să am evoluţii bune indiferent de ce se vehiculează pe lângă.

ADVERTISEMENT

Dar, clar, ai şi de pierdut pe parte fotbalistică şi ca imagine. Câteodată contează şi asta, dar asta este, merg înainte, eu mi-am ales treaba asta”, a explicat Alex Chipciu la finalul meciului cu FCSB, încheiat scor 3-3.

Campionii vor să prelungească şi înţelegerea lui Mike Cestor

Billel Omrani a avut COVID-19 şi a ratat o bună perioadă din pregătirea de iarnă. Francezul se pregăteşte normal şi este posibil ca el să fie în lot pentru confruntarea cu FC Botoşani din etapa viitoare.

Conducerea campioanei duce în aceste zile discuţii şi cu Mike Cestor pentru prelungirea contractului. Fundaşul este şi el în ultimele şase luni de contract, iar conducerea campioanei îi oferă un salariu de 15.000 de euro să continue alături de CFR Cluj.

  • 28 de ani are Billel Omrani
  • 1.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani
ADVERTISEMENT