Sport

Billel Omrani, primire surprinzătoare la Cluj, după ce a revenit în premieră în urma transferului la FCSB

Billel Omrani a avut parte de o primire surprinzătoare, după ce a revenit pentru prima oară la Cluj de la transferul din vară la FCSB.
06.02.2023 | 09:38
Billel Omrani primire surprinzatoare la Cluj dupa ce a revenit in premiera in urma transferului la FCSB
Billel Omrani a avut parte de o primire surprinzătoare la revenirea pe terenul CFR-ului. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus la limită, scor 1-0 în derby-ul cu CFR pe terenul înghețat de la Cluj. Billel Omrani a revenit pentru prima oară pe terenul campioanei României după ce s-a transferat la începutul sezonului în lotul roș-albaștrilor, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Atacantul a avut parte de o primire surprinzătoare în Ardeal.

Billel Omrani, primire surprinzătoare la Cluj. A fost aplaudat de fanii CFR-ului

FCSB a avut parte de o primire ostilă la Cluj, iar fanii ardelenilor au aruncat de câte ori au avut ocazia cu bulgări în jucătorii lui Mihai Pintilii. Roș-albaștrii au fost huiduiți atât la ieșirea la încălzire, cât și la revenirea în vestiar pentru a se pregăti de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Singurul care a scăpat de furia fanilor CFR-ului a fost chiar fostul atacant al echipei lui Dan Petrescu, Billel Omrani. Atacantul algerian cu origini franceze a fost aplaudat de fanii ardeleni, iar fotbalistul a întors gestul aplaudând la rândul său.

Omrani le-a mulțumit pentru primire fanilor echipei cu care a cucerit de-a lungul carierei cinci titluri în SuperLiga. Atacantul a prins doar un minut pe gazon în derby-ul cu CFR, după ce l-a înlocuit pe Octavian Popescu în minutul 90+2.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a certat pe Billel Omrani: „Are evoluții oscilante”

Deși a marcat golul decisiv în meciul cu Hermannstadt, iar Gigi Becali a precizat că Omrani îi va lua locul în atac lui Andrea Compagno, atacantul francez a prins doar 30 de minute în meciul cu Farul, scor 2-3 și doar un minut în derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1.

Înaintea meciului direct dintre campioană și vicecampioană, Mihai Stoica l-a certat pe Omrani, despre care a spus că are evoluții inconstante. „Are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

ADVERTISEMENT

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră. Eu nu mă rog de niciun jucător să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

FCSB și-a luat revanșa din meciul tur cu CFR Cluj

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj prin golul marcat de Malcom Edjouma în minutul 88. Mijlocașul francez a reușit o fază de excepție cu Octavian Popescu și a ridicat elegant mingea peste Scuffet pentru a înscrie. Astfel, roș-albaștrii și-au luat revanșa din meciul tur.

ADVERTISEMENT

La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, ardelenii se impuneau pe Arena Națională, cu același scor 1-0. Rangelo Janga marca singurul gol al partidei în urma unei faze fixe. Pentru FCSB urmează duelul cu FC Voluntari din deplasare, în timp ce echipa lui Dan Petrescu joacă derby-ul etapei cu Universitatea Craiova pe „Ion Oblemenco”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT