Fotbal intern

Billel Omrani, pus la zid de conducere! ”Nu aleargă deloc”

18.09.2018 | 11:40
Billel Omrani pus la zid de conducere Nu alearga deloc

Atacantul Billel Omrani a fost pus la zid de conducerea clubului CFR Cluj, după prestația avută în meciul cu FCSB. Președintele Iuliu Mureșan a declarat că francezul a stat mai mult pe teren la întâlnirea din etapa a opta a Ligii 1 Betano.

Deși a marcat patru goluri și a dat cinci pase decisive în 13 meciuri jucate în acest sezon, Billel Omrani a căzut în dizgrația conducerii grupării ardelene. Și asta deși francezul care a fost dorit în vară de Gigi Beclai la FCSB nu evoluează pe postul său prefereat, cel de atacant central, deoarece acolo evoluează George Țucudean.

Billel Omrani, pus la zid de conducere: ”E greu de explicat ce se întâmplă cu el”

Președintele Iuliu Mureșan l-a pus la zid pe Billel Omrani după derby-ul de duminică. ”A pierdut multe mingi în meciul cu FCSB, n-a jucat la potenţialul lui. E greu de explicat ce se întâmplă cu el. A stat aproape tot meciul pe teren, s-a sperat de la el că poate face ceva, e un jucătoar care poate oricând să facă ceva şi să câştige meciul, dar nu a reuşit”, a spus coducătorul clujenilor pentru Pro Sport.

Billel Omrani în duel pentru balon cu Alexandru Stan și Dragoș Nedelcu în meciul CFR Cluj - FCSB 1-1
Billel Omrani în duel pentru balon cu Alexandru Stan și Dragoș Nedelcu în meciul CFR Cluj – FCSB 1-1

Iuliu Mureșan a dezvăluit că și la CFR Cluj există jucători care fumează, dar nu s-a arătat la fel de deranjat ca finanțatorul FCSB, Gigi Becali. ”Avem jucători care fumează, dar sunt puţini. Voller fuma trei pachete pe zi, dar era golgheter al Germaniei. Fuma trei ţigări în pauza dintre reprize. Ţigara îi ajută, dar îi şi poate afecta. Depinde de fiecare”, a precizat oficialul ardelenilor.

Patronul FCSB și-a făcut praf jucătorii după remiza cu CFR Cluj și a spus că Florinel Coman nu ar da randament din cauza țigărilor“Dacă bagă ţigări… câte două pachete bagă în el, l-am văuzt. E distrus, e mort. Lasă, mă, ţigara, dacă vrei să fii fotbalist. Degeaba are talent, vede jocul, e super fotalist, are talent cât carul. Dar dacă nu poţi să alergi la fotbal… Țigările astea nu mai sunt cum erau odată. Au substanţe drogangiste, 32 de substanţe faţă de atunci. Au dulceaţă şi un drog pe care e greu să îl laşi”, a mai spus Gigi Becali.

La FCSB amenda pentru fumat este de 5.000 de euro

La începutul lunii august, finanțatorul FCSB-ului anunța că după scandalul cu Denis Alibec din sezonul trecut, orice fum de ţigară va fi amendat cu 5.000 de euro. “Poate e bine ce s-a întâmplat. I-am lăsat și pe ceilalți să fumeze pe la colț. De acum încolo, orice fum de țigară, 5.000 de euro. De acum, nu mai fumează nimeni. Nu mai fumează Alibec”, susţinea atunci Gigi Becali.

Imediat după remiza din meciul CFR Cluj – FCSB 1-1, Gigi Becali a avut o reacție nervoasă la adresa antrenorului Nicolae Dică și a directorului sportiv Mihai Stoica. O să vedeţi după 13 etape ce se va întâmpla la FCSB! O să vedeţi voi. Hai să lăsăm în pace, că vă dau cuvântul meu de onoare, că nu-l dau afară,Lăsaţi-mă 13 etape şi o să vedeţi apoi voi ce o să se întâmple la FCSB! O să trag eu concluziile şi fără Meme! Am vrut să nu vorbesc despre asta, dar nu se mai poate! Poate îi dau afară pe toţi! Şi pe Dică, şi pe Meme, şi pe Kurti! Păi, eu i-am pus acolo paznici şi ce se întâmplă? Chiar aşa am ajuns?! Vedem după 13 etape, că poate ei au gândit să fie echipa în formă peste două, trei meciuri… Poţi să ştii?“, a afirmat finanțatorul FCSB.