Fotbal international

Billel Omrani ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Europa League! Dan Petrescu îl lasă acasă. Exclusiv

20.10.2020 | 10:46
Billel Omrani rateaza debutul lui CFR Cluj in grupele Europa League Dan Petrescu il lasa acasa Exclusiv
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, are probleme înaintea debutului în grupele Europa League, FANATIK aflând că atacantul francez Billel Omrani nu va disponibil pentru primul joc. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, are probleme înaintea debutului în grupele Europa League, FANATIK aflând că atacantul francez Billel Omrani nu va disponibil pentru primul joc.

Ardelenii vor juca joi, 22 octombrie, de la ora 19:55, în deplasare, cu formația bulgară ȚSKA Sofia, în prima etapă a Grupei A.

ADVERTISEMENT

Campioana României speră să reușească să egaleze măcar performanța de anul trecut, când s-au calificat în fazele eliminatorii.

CFR Cluj debutează în grupele Europa League fără Billel Omrani

Deși grupa de Europa League din acest sezon pare mult mai accesibilă față de cea de anul trecut, CFR Cluj are un handicap încă de la debut, FANATIK aflând că Billel Omrani nu este apr pentru întâlnirea cu ȚSKA Sofia.

ADVERTISEMENT

Francezul de 27 de ani a resimțit dureri după meciul de campionat cu FC Botoșani, în care a intrat pe teren în minutul 62 în locul lui Ciprian Deac, și din informațiile FANATIK nu va face deplasarea în Bulgaria.

În urmă cu două săptămâni, Dan Petrescu a anunțat la UEFA lotul pentru faza grupelor din Europa League, iar pe listă nu se regăsesc doi jucători importanți ai campioanei. Este vorba de Iasmin Latovlevici și Nicolae Carnat.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tehnicianul ardelenilor nu duce lipsă de variante pe faza ofensivă. Acolo, CFR Cluj îi are pe Mario Rondon, Gabriel Debeljuh, Jakub Vojtus, dar și pe tânărul Dodi Joca.

Totuși, Billel Omrani este o pierdere importantă pentru CFR Cluj, mai ales că imediat după tragerea la sorți, în urma căreia ardelenii au căzut în grupă cu ȚSKA Sofia, AS Roma și Young Boys Berna, jurnaliștii italieni au scris că francezul este cel mai periculos jucător al campioanei României.

ADVERTISEMENT

Într-un sondaj online propus de UEFA, 20% dintre fani spun că grupa A în care va evolua și CFR Cluj este una foarte grea. O singură grupă dintre celelalte este considerat mai grea, restul fiind cotate sub 10%.

ADVERTISEMENT