Fotbal intern

Billel Omrani ratează Viitorul – CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut. EXCLUSIV

Billel Omrani rateaza Viitorul  CFR Cluj Golgheterul campioanei a plecat in Franta unde sotia sa a nascut EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Campioana României, CFR Cluj, nu se va putea baza pe serviciile golgheterului său din acest sezon din toate competițiile, Billel Omrani, în deplasarea cu Viitorul Constanța din etapa a 12-a a campionatului. FANATIK a aflat că atacantul a fost învoit de clubul clujean și a plecat în Franța, unde soția sa a născut.

Omrani nu va juca în Viitorul – CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut

Integralist joi, în meciul Celtic – CFR Cluj (scor 2-0) din etapa a 2-a a grupelor Europa League, Billel Omrani a beneficiat de înțelegerea clubului CFR Cluj și a lui Dan Petrescu pentru a fi alături de soția sa care a născut. Omrani s-a deplasat în Franța pentru a sărbători acest moment special al familiei sale.

ADVERTISEMENT

Omrani a devenit tătic pentru prima oară în urmă cu doi ani. În decembrie 2017, soția atacantului francez a dat naștere unui băiețel. Fotbalistul de 26 de ani evoluează la Cluj din 2016. El a semnat atunci din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Marseille.

Omrani nu va juca în Viitorul - CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut
Omrani nu va juca în Viitorul – CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut. Sursa foto: sportpictures.eu

Billel Omrani, absență importantă pentru CFR Cluj. Francezul a marcat 11 goluri în acest sezon

Cotat la 3.000.000 de euro de site-ul Transfermarkt, Billel Omrani este cel mai important jucător din trupa lui Dan Petrescu în acest sezon. Vârful a marcat nu mai puțin de 11 goluri în cele 18 meciuri în care a apărut pe teren pentru campioana României. Omrani a excelat în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde a marcat 6 goluri în opt meciuri.

ADVERTISEMENT

Omrani este un jucător fundamental pentru CFR Cluj și în Casa Pariurilor Liga 1. În cele opt meciuri în care a fost utilizat, francezul a marcat 4 goluri. Duminică, la Constanța, Dan Petrescu va avea dificultăți atunci când va alcătui linia de atac. Lacine Traore, rezerva lui Omrani, încă nu arată o formă deosebită. Ivorianul nu a marcat încă pentru ardeleni, deși a evoluat în cinci partide oficiale.

  • Viitorul – CFR Cluj, din etapa a 12-a de Casa Pariurilor Liga 1, se va juca duminică, de la ora 20:30
ADVERTISEMENT