Billel Omrani ratează Viitorul – CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache    Cristi Coste    Adrian Baciu   
în CFR Cluj
06/10/2019, 17:23
Billel Omrani ratează Viitorul – CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Billel Omrani, absență importantă pentru CFR Cluj. Francezul a marcat 11 goluri în acest sezon. Sursa foto: sportpictures.eu

Campioana României, CFR Cluj, nu se va putea baza pe serviciile golgheterului său din acest sezon din toate competițiile, Billel Omrani, în deplasarea cu Viitorul Constanța din etapa a 12-a a campionatului. FANATIK a aflat că atacantul a fost învoit de clubul clujean și a plecat în Franța, unde soția sa a născut.

Omrani nu va juca în Viitorul – CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut

Integralist joi, în meciul Celtic – CFR Cluj (scor 2-0) din etapa a 2-a a grupelor Europa League, Billel Omrani a beneficiat de înțelegerea clubului CFR Cluj și a lui Dan Petrescu pentru a fi alături de soția sa care a născut. Omrani s-a deplasat în Franța pentru a sărbători acest moment special al familiei sale.

Omrani a devenit tătic pentru prima oară în urmă cu doi ani. În decembrie 2017, soția atacantului francez a dat naștere unui băiețel. Fotbalistul de 26 de ani evoluează la Cluj din 2016. El a semnat atunci din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Marseille.

Omrani nu va juca în Viitorul - CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut
Omrani nu va juca în Viitorul – CFR Cluj. Golgheterul campioanei a plecat în Franța, unde soția sa a născut. Sursa foto: sportpictures.eu

Billel Omrani, absență importantă pentru CFR Cluj. Francezul a marcat 11 goluri în acest sezon

Cotat la 3.000.000 de euro de site-ul Transfermarkt, Billel Omrani este cel mai important jucător din trupa lui Dan Petrescu în acest sezon. Vârful a marcat nu mai puțin de 11 goluri în cele 18 meciuri în care a apărut pe teren pentru campioana României. Omrani a excelat în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde a marcat 6 goluri în opt meciuri.

Omrani este un jucător fundamental pentru CFR Cluj și în Casa Pariurilor Liga 1. În cele opt meciuri în care a fost utilizat, francezul a marcat 4 goluri. Duminică, la Constanța, Dan Petrescu va avea dificultăți atunci când va alcătui linia de atac. Lacine Traore, rezerva lui Omrani, încă nu arată o formă deosebită. Ivorianul nu a marcat încă pentru ardeleni, deși a evoluat în cinci partide oficiale.

  • Viitorul – CFR Cluj, din etapa a 12-a de Casa Pariurilor Liga 1, se va juca duminică, de la ora 20:30
Închide ×