Sport

Billel Omrani revine pentru derby-ul de titlu! Când e așteptat atacantul să ajute FCSB în play-off. Exclusiv

Billel Omrani, 29 de ani, e pe finalul recuperării după accidentarea din meciul cu Petrolul. Cei de la FCSB sunt convinși că atacantul va fi apt pentru derby-ul de titlu.
23.03.2023 | 18:20
Billel Omrani revine pentru derbyul de titlu Cand e asteptat atacantul sa ajute FCSB in playoff Exclusiv
Jefferson Yuri De Sousa Matias este ajutat sa se ridice de catre Abdel Slem Billel Omrani in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 15 decembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB va avea opțiuni suplimentare de lot imediat după pauza pentru meciurile echipei naționale. Din informațiile FANATIK, Billel Omrani își termină recuperarea în câteva zile și va reveni la antrenamentele de la Berceni ale „roș-albaștrilor”.

Billel Omrani revine la antrenamente la finalul lunii martie și va fi apt de joc pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB!

Billel Omrani a intrat pe finalul meciului cu Petrolul, din 2 martie, și s-a ales cu o accidentare serioasă. FCSB a luat măsuri imediat, așa cum a dezvăluit FANATIK, inclusiv soluția extremă arhi-cunoscută Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Billel Omrani este pe ultima sută de metri a recuperării. Nu a fost lipsit de tensiuni în aceste săptămâni, francezul fiind și protagonistul unor materiale de presă din care a ieșit șifonat. Era accidentat, dar a fost filmat în cluburi, motiv pentru care au venit săgeți din toate părțile.

Ceea ce contează în acest moment este că Billel Omrani se pregătește să-și reia antrenamentele. E chestie de zile până când atacantul așteptat de Gigi Becali ca un salvator la FCSB se va antrena din nou cot la cot cu colegii săi. Medicii cred că la finalul acestei luni Omrani va fi iar la ședințele de pregătire ale lui Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca după pauza competițională la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, dar aproape sigur Omrani nu va fi folosit atunci. Atacantul va fi apt să prindă lotul pentru derby-ul din etapa a 3-a a play-off-ului. Pe 9 aprilie 2023, FCSB se va deplasa în Gruia pentru derby-ul de titlu cu CFR Cluj, campioana ultimelor 5 ediții.

Nu regret că l-am luat pe Omrani, pentru că și-a adus cât de cât aportul. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo. A participat la 2-3 goluri. Nu regret în contextul valorii lui, considerând că va fi sută la sută în play-off și o să ne ajute acolo” – Gigi Becali, patron FCSB

Billel Omrani a jucat slab în meciul de la București cu CFR Cluj, fosta sa echipă, fiind schimbat la pauză. Apoi a prins un minut în victoria mare a FCSB în Gruia

Dacă va juca împotriva fostei sale echipe la Cluj, ar fi pentru a treia oară din tot atâtea ocazii în care Omrani bifează derby-urile CFR – FCSB în tricoul roș-albastru. Și asta în doar trei luni! Oricum, fostul elev al lui Dan Petrescu nu a avut deloc prestații care să seducă în aceste meciuri.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a jucat pentru prima oară ca adversar al campioanei în restanța din 15 decembrie 2022, FCSB – CFR Cluj 0-1 pe Arena Națională. A fost titular, dar jocul său modest a dus la schimbarea după 45 de minute. De fapt, acel meci de acum mai bine de 3 luni a fost ultimul pe care Omrani l-a început din primul minut!

Atacantul născut în Franța și cu cetățenie algeriană a fost în lot și la returul din Gruia, CFR – FCSB 0-1, din 5 februarie 2023. A intrat în minutele de prelungiri, la trecerea timpului, pentru a securiza cele trei puncte aduse de reușita lui Edjouma. De la acel meci, Billel a mai prins câteva minute în sezonul regulat cu CSU Craiova și cu Petrolul, meci în care s-a și accidentat.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce se întâmplă cu Omrani, foarte previzibil, greoi. Nu știu ce se întâmplă cu el… Parcă nu era chiar așa greoi. I-am dat 20 de mii pe lună salariu. Dacă joacă așa, la revedere. Cum să îi prelungesc contractul dacă joacă așa?” – Gigi Becali, patron FCSB

E foarte posibil ca Omrani să joace în CFR – FCSB. De prestațiile sale din acest final de sezon depinde prelungirea contractului cu echipa lui Gigi Becali. La acest moment, după ce a arătat în actualul sezon, fostul favorit al lui Becali este aproape de despărțirea de FCSB. Clubul are opțiune pentru încă doi ani, dar este greu de crezut că o va accesa.

  • 20.000 de euro lunar este salariul lui Billel Omrani la FCSB, angajamentul expirând pe 30 iunie 2023. El a semnat pe 12 septembrie 2022
  • 2 goluri și două pase de gol este bilanțul atacantului în cele 16 meciuri jucate în tricoul roș-albastru

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,47 este cota pentru „2 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT