Sport

Billel Omrani, atacat cu o petardă după Petrolul – FCSB 0-2. A vrut apoi să se răzbune pe fanii ploieșteni. Video

Billel Omrani a mers să sărbătorească alături de fani victoria din partida Petrolul - FCSB 0-2, dar a fost atacat cu o petardă și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
10.10.2022 | 00:37
Billel Omrani atacat cu o petarda dupa Petrolul  FCSB 02 A vrut apoi sa se razbune pe fanii ploiesteni Video
Billel Omrani a mers să sărbătorească alături de fani victoria din partida Petrolul - FCSB 0-2, dar a fost atacat cu o petardă și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Atacantul francez a făcut un meci bun la Ploiești și a dat pasa decisivă la primul gol al ”roș-albaștrilor” reușit de Dawa.

O petardă era să-l rănească grav pe Billel Omrani după meciul Petrolul – FCSB 0-2

După ultimul fluier al întâlnirii Petrolul – FCSB 0-2, din etapa a 13-a din SuperLiga, Billel Omrani a mers alături de colegii săi să sărbătorească alături de fani, dar a fost atacat cu o petardă de suporterii ”lupilor galbeni”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins momentul în care petarda a explodat la picioarele fotbalistului francez, care s-a prăbușit imediat pe gazon cu mâinile la urechi, spre îngrijorarea coechipierilor săi și a lui Nicolae Dică, care a cerut intervenția doctorilor.

La fața locului au apărut imediat medicii de pe ambulanță care i-au acordat primele îngrijiri lui Omrani. În cele din urmă s-a dovedit a nu fi nimic grav, francezul suferind doar ușoare probleme cu auzul din cauza exploziei puternice.

ADVERTISEMENT

După ce s-a ridicat de pe gazon, Billel Omrani a luat ceva de pe teren și l-a aruncat înspre suporterii Petrolului. Extrem de nervos, atacantul FCSB-ului a avut câteva contre cu fanii gazdelor și a fost cu greu calmat de Dică și de colegii săi.

Fanii FCSB, primire ostilă la Ploiești

Elevii lui Dică au fost susţinuţi din tribune de câteva sute de ultraşi din “Peluza Nord”, care nu au avut o viaţă uşoară. Ultraşii Petrolului i-au ironizat pe cei din nucleul dur al galeriei FCSB pentru un incident petrecut în această săptămână.

ADVERTISEMENT

Cei din Peluza Nord de la FCSB au fost izolaţi de ceilalţi ultraşi din România din cauza unei plângeri făcute la poliţie. Fanii FCSB sunt acuzaţi că unul de-ai lor a făcut plângere după ce i s-ar fi furat steagul de brigadă “Tornado 47”, care a dus la desfiinţarea brigăzii, conform regulilor nescrise din lumea ultraseriei

Astfel, cei 700 de fani ai celor de la FCSB au fost primiţi cu ostilitate pe “Ilie Oană”: “Sifoanelor, sifoanelor!” sau „Ole, ole, au venit sifoanele!”, fiind două dintre refrenele fanilor gazdă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în timpul meciului, suporterii celor de la Petrolul au afişat mai multe bannere cu mesaje care fac referire la decizia fanilor de a face plângere la Poliţie: “60 de inşi. Aglomeraţie mare la turnătorie. Mentalitate de turmă, ce cocălărie!”, “Turnători de primă mână, la Poliţia Română!”, “Tornadele din 47, născute prin 2007!” și “Bătaia pentru captură nu e tâlhărie, aşa cum nici sifonăreala nu-i ultraserie!”

ADVERTISEMENT