Sport

Billel Omrani și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj. Cu cine semnează atacantul. ”Nu rămân în România”

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, dar oficialii clubului au primit și prima veste mai puțin bună. Billel Omrani a anunțat că meciul cu U Craiova 2-1 a fost ultimul în Ardeal.
16.05.2022 | 09:36
Billel Omrani sia anuntat plecarea de la CFR Cluj Cu cine semneaza atacantul Nu raman in Romania
Billel Omrani și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după victoria care a adus echipei ardelene al cincilea titlu consecutiv de campioană a României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După șase sezoane la CFR Cluj și 7 trofee câștigate, francezul Billel Omrani și-a anunțat plecarea de la campioana României, imediat după victoria 2-1 cu Universitatea Craiova, din penultima etapă în Casa Pariurilor Liga 1.

Billel Omrani: ”A fost ultimul meu meci la CFR”

Atacantul de 28 de ani al campioanei României CFR Cluj, Billel Omrani, a luat decizia finală în privința viitorului său fotbalistic. Imediat după victoria cu 2-1 în fața Universității Craiova, care a coincis cu al 5-lea titlu de campioană consecutiv câștigat de feroviarii din Ardeal, francezul și-a anunțat plecarea.

ADVERTISEMENT

Omrani este un caz special în fotbalul românesc. În ultimii cinci ani atacantul a fost ”vândut” în fiecare fereastră de transferuri, iar oficialii CFR-ului anunțat de fiecare dată că suma tranzacției va fi de ordinul milioanelor de euro.

Anii au trecut, trofeele s-au adunat în vitrina clubului și în CV-ul fotbalistului, doar milioanele de euro nu au intrat niciodată în contul echipei care domină fotbalul intern de o jumătate de decadă.

ADVERTISEMENT

”Suntem campioni, asta e cel mai important. A fost foarte greu tot sezonul, mai ales după play-off. Aveam 14 puncte și deodată s-au făcut 7. Toate echipele și-au dat viața cu noi.

Pentru mine a fost ultimul meci la CFR. Acum nu știu ce o să fac, discut cu multe cluburi din străinătate. Nu rămân în România. În România, aș juca doar la CFR”, a explicat fotbalistul.

ADVERTISEMENT

5 titluri de campion și 2 Supercupe ale României a cucerit Billel Omrani în tricoul echipei CFR Cluj

Misteriosul caz Billel Omrani

Fotbalist înzestrat cu calități peste media jucătorilor din Casa Pariurilor Liga 1, Billel Omrani a reprezentat o permanentă speranță pentru oficialii clubului CFR Cluj de a-și rotunji veniturile de pe urma transferului său.

ADVERTISEMENT

Au apărut și ”oferte”, ori de câte ori francezul înscria în meciurile din cupele europene. Celtic Glasgow, sau Sheffield United au fost cele mai sonore nume pe care șefii din Gruia le-au pronunțat în cazul ”transferului” lui Omrani.

Francezul, însă, a rămas an după an la CFR Cluj așteptând oferta care să fie bună și pentru el și pentru club. Anul trecut a fost convins să-și prelungească acordul cu încă un an, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

Inclusiv Gigi Becali, patronul marii perdante FCSB, a anunțat că îl vrea pe fotbalist, fiind la un moment dat dispus să-i accepta pretențiile financiare extrem de ridicate pentru întrecerea internă.

Contractul lui Omrani expiră peste ceva mai mult de o lună și fotbalistul a decis să nu mai continue la gruparea feroviară pentru care a evoluat în 208 partide, în toate competițiile, și a marcat 47 de goluri.

1.700.000 de euro este cota lui Billel Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt

ADVERTISEMENT