Fotbal international

Billel Omrani și Lacina Traore nu au tras niciun șut la poartă cu Rennes! Susic și Djokovic, cei mai slabi jucători de la CFR Cluj

25.10.2019 | 07:48
Billel Omrani si Lacina Traore nu au tras niciun sut la poarta cu Rennes Susic si Djokovic cei mai slabi jucatori de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Atacanții echipei CFR Cluj, Billel Omrani și Lacina Traore, nu au tras niciun șut la poartă în meciul cu Rennes din etapa a treia a Grupei E din Europa League, asta deși ardelenii au avut în repriza a doua și doi jucători în plus pe teren. Campioana din Casa Pariurilor Liga 1 a avut o prestație mediocră în Franța, dar a reușit să obțină un rezultat care o favorizează în lupta pentru primăvara europeană.

Billel Omrani și Lacina Traore nu au tras niciun șut la poartă cu Rennes

Impotența celor de la CFR Cluj în meciul de la Rennes se poate vedea și din statisticile oferite de paltforma FotMob care arată că atacanții Billel Omrani și Lacina Traore nu au tras niciun șut la poartă. Ivorianul care a marcat primul gol al întâlnirii cu Universitatea Craiova a avut o încercare, dar șutul său nu a ajuns la poartă fiind blocat de un fundaș advers.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a fost jucătorul de pe teren cu cel mai puține atingeri de balon dintre cei care au jucat toate minutele, 39, și a avut 14 pase precise din 20 de încercări. Conform datelor statistice, deși a avut superioritate numerică, CFR Cluj a avut o posesie de doar 51%. Ardelenii au tras doar de cinci ori la poartă și de trei au nimerit cadrul porții. În schimb, francezii au șutat de 14 ori, însă nu au cadrat decât un singur șut.

Atacanții echipei CFR Cluj, Billel Omrani și Lacina Traore, nu au tras niciun șut la poartă în meciul cu Rennes din Europa League

Deac, Culio și Boli, cei mai buni jucători de la CFR Cluj

Cei mai slabi jucători ai clujenilor au fost Mateo Susic și Damjan Djokovic, ambii notați cu 5,9, în timp ce la polul opus s-au aflat Ciprian Deac, Juan Emmanule Culio și Kevin Boli, toți cu 7,3. Deși a pierdut, Rennes a dat cel mai bun jucător al întâlnirii, mijlocașul Benjamin Bourigeaud primind nota 7,7. În schimb, Eduardo Camavinga, eliminat în startul reprizei secunde, a fost considerat cel mai slab de pe teren și a primit nota 4,6.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins Rennes, scor 1-0, în etapa a treia a Grupei E din Europa League, iar la final căpitanul Ciprian Deac a recunoscut că prestația campioanei României a fost modestă. Antrenorul Dan Petrescu și-a criticat jucătorii și i-a transmis omologului său de la Rennes că a avut ghinion.