Sporturi

Billie Jean King și Kim Clijsters au felicitat-o pe Halep: „Munca grea dă roade”

10.06.2018 | 15:13
Halep, lăudată de legendele tenisului
ADVERTISEMENT

Curg elogiile la adresa Simonei Halep, după victoria obținută în fața lui Sloane Stephens. Billie Jean King și Kim Clijsters au lăudat-o pe sportiva română.

„Felicitări numărului 1 mondial Simona Halep și antrenorului ei, Darren Cahill. Primul titlu major este întotdeauna cel mai dulce. Munca grea dă roade”, a fost reacția marii sportive din SUA pe contul său de Twitter. Billie Jean King a fost și ea campioană la Paris în 1972 și mai are și alte 11 trofee de Mare Slem în palmares, dintre care 6 numai la Wimbledon. Ajunsă la 74 de ani, King are și alte 16 turnee majore la dublu și 11 la dublu mixt.

Kim Clijsters, despre Simona Halep: „Ești mai însetat după ce câștigi unul”

Marea campioana din Belgia Kim Clijsters a vorbit și ea după finala de la Roland Garros. Clijsters a analizat pentru Eurosport victoria lui Halep și a spus că: „Au fost momente incredibile pe teren. Simona parcă nu avea brațul liber timp de un set și jumătate, probabil se gândea la ce a fost anul trecut în finală cu Ostapenko. Totuși, le-a arătat tuturor criticilor că poate să lupte și să reziste.”

ADVERTISEMENT

Clijsters a povestit că și ea s-a aflat în situația Simonei și înțelege perfect trăirile prin care trece: „Ținea foarte strâns trofeul la piept când rasuna imnul României, probabil și-a dat seama abia atunci de performanța pe care a reușit-o. Eu am câștigat primul turneu de Mare Slem după 4 finale pierdute, mă bucur că Simona a reușit să câștige acum. Ești mai însetat în acest moment, vrei să mai câștigi unul, dar întâi trebuie să te bucuri”, a spus marea campioană belgiană.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri