Advertorial

Bingo este cea mai nouă secțiune de jocuri din cazinoul Superbet!

Sala de Bingo online este disponibilă pe toate platformele Superbet pentru ca tu să te poți bucura de el de oriunde te-ai afla. Acum, poţi să te bucuri de emoția acestui superjoc.
11.05.2022 | 11:54
Bingo este cea mai noua sectiune de jocuri din cazinoul Superbet
Bingo este cea mai nouă secțiune de jocuri din cazinoul Superbet!

Îți era dor de un clasic joc de Bingo în care să-ți completezi cartoanele cu numerele câștigătoare? Ai vrut mereu să vezi cum e să joci bingo și să te bucuri de emoția acestui superjoc, dar nu ai avut încă ocazia să găsești o sală în care să o poți face? Iată că acum, pentru iubitorii acestui tip de joc de casino am adus sala de Bingo online, în cadrul platformelor Superbet pentru ca tu să te poți bucura de el de oriunde te-ai afla.

Fie că folosești un mobil, cu Android sau iOS, fie că vrei să îl joci de pe desktop sau laptop, la Superbet îl ai disponibil pentru toate platformele, în 8 camere diferite care oferă superemoția jocului, premii mai mari sau mai mici și la 6 dintre ele ai și Jackpot acumulat pe care îl poți lovi în orice rundă în care decizi să cumperi bilete.

Prețul unui bilet variază între camere de la 0,04 Lei per bilet și până la 1,48 Lei, iar premiile sunt acordate în funcție de suma strânsă din vânzări la fiecare rundă. Ai camere în care se joacă cu extrageri de 30 de bile, super rapide, la care jocul începe aproximativ din 2 în 2 minute sau camere cu jocuri mai lungi, cu extrageri de 90 de bile și biletele cu linii de câte 5 numere.

Evident că pentru camerele cu extrageri mai lungi premiile pentru 1 linie, 2 linii sau Bingo sunt mai mari decât pentru camerele cu extrageri scurte și timpul de desfășurare este ceva mai lung. Există și 2 camere cu extrageri săptămânale, doar sâmbătă seară, de la ora 23:00 și pentru care premiile sunt cele mai consistente.

O sursă importantă de câștig în camerele de Bingo sunt Jackpoturile acumulate care se acordă aleator unui participant la joc, indiferent dacă a făcut sau nu linie sau bingo în timpul jocului. Pentru a avea o idee de suma lor, aceste Jackpoturi sunt acum la nivelul de 30.000 de lei și 51.000 de lei și cresc cu fiecare rundă jucată!

Pentru că suntem siguri că aceste camere de bingo vor atrage mulți pasionați ai jocului, mai vechi sau mai noi, am decis să facem o zonă dedicată jocului pe platforma Superbet. Joacă Bingo responsabil, pe care îl găsești în secțiunea Bingo în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de toate promoțiile noastre. În plus ai și 300 de Rotiri Gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

#Bingo #BingoRooms #BingoSuperbet #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL