Life

Bingo Mania a dat pe Etno TV primii bani pe cartoane… necâștigătoare! Cum afli dacă ai câștigat

12.05.2021 | 17:04
Bingo Mania a dat pe Etno TV primii bani pe cartoane necastigatoare Cum afli daca ai castigat
Bingo Mania a dat pe Etno TV primii bani pe cartoane... necâștigătoare! Cum afli dacă ai câștigat
ADVERTISEMENT

BINGO MANIA continuă să-mbogățească România! A doua ediție a deja celebrului joc a ținut duminică, 9 mai, de la ora 15:00, pe ETNO TV, sute de mii de români din toate colțurile lumii, nu numai ale țării, în fața televizoarelor. Sunt cei care au cumpărat cartoane BINGO MANIA și au așteptat întâlnirea cu norocul.

S-au dat din nou 200 de premii „pe loc”, s-a strigat din nou „LINIE!” și „BINGO!”, ceea ce a mai adus câștiguri și altor norocoși. A doua ediție BINGO MANIA a dat premii în valoare totală de peste 300.000 de lei, între care și o mașină.

ADVERTISEMENT

Intră și tu în hora norocului cu BINGO MANIA! Nu mai sta, nu mai ezita, a-nceput jocul, forțează-ți norocul! Numai dacă joci, poți să câștigi!

BINGO MANIA a dat în a doua ediție primele premii pentru cartoane… necâștigătoare! Cum afli dacă ai câștigat

În atmosfera trepidantă asigurată de Văru’ Săndel (citește Sandu Pop), asistat cu competență, elocvență, dacă nu chiar… elocință (citește „mult, mult, mult umor”) de Doamna Seif, „fata lu’ tata” (citește Lavinia Tîrzianu), invitații de marcă pe care i-a avut a doua ediție a singurului show TV și joc de acest gen din România – Luminița Anghel, Cornelia și Lupu Rednic, Petrică Mâțu Stoian și Ovidiu Niculescu, venit cu toată „mahalaua albă”( citește „White Mahala”) după el – au cântat, au încântat și au dat premii la ROATA BINGO MANIA.

ADVERTISEMENT
Bingo Mania, Varu' Sandel
Văru’ Sandel a fost gazda efervescentă a celei de-a doua ediții BINGO MANIA, în care s-au dat primii bani pentru cartoane… necâștigătoare!

Au adus bani posesorilor 100 de cartoane necâștigătoare din ediția trecută

Au fost 9 urne în platoul BINGO MANIA, câte una pentru fiecare regiune din România și o urnă destinată jucătorilor online din țară și din străinătate. Din aceste urne au fost extrase taloanele/cartoanele cu marii norocoși câștigători ai celei de-a doua ediții BINGO MANIA.

Au fost extrase, în primul rând, 9 taloane necâștigătoare din prima ediție BINGO MANIA. Din care Doamna Seif a ales 5, ai căror norocoși posesori au mers în finala telefonică pentru Roata BINGO MANIA. Ceilalți 4 au trebuit să se mulțumească „numai” cu un premiul de consolare de 500 de lei.

ADVERTISEMENT

Au mai fost apoi extrase încă 91 de cartoane dintre cele necâștigătoare de la prima ediție, care au adus posesorilor un premiul fix de 500 de lei.

ATENȚIE: pentru a le fi validat norocul din cartoane necâștigătoare, posesorii lor trebuie să aibă cumpărate cartoane la ediția în curs de desfășurare!

ADVERTISEMENT

Cinci câștigători și-au încasat premiile în direct

Cinci câștigători din prima ediție, cea din 2 mai, au venit în platoul BINGO MANIA și Doamna Seif le-a înmânat premiile câștigate, cadourile de Paști pe care și le-au făcut cumpărând cartoane BINGO MANIA. Au placat acasă cu buzunarele mai… grele. Sau la volanul unei mașini!

 • Alexandru Dinu (Obârșia, Olt) – Dacia Sandero
 • Marius Neacșu (Brebeni, Olt) – 15.000 de lei
 • Gigi Nicolae Vătafu (Beciu, Teleorman) – 10.000 de lei
 • Dumitru Orza (Șiria, Arad) – 10.000 de lei
 • Adelin Constantin Logofetescu (Runcu, Gorj) – 10.000 de lei

Norocoasa… ghinionistă!

Primul concurent dintre cei extrași din cartoane necâștigătoare de la prima ediție a fost Daniela Cristina Voicu, de 33 de ani, din Dorobanți, județul Arad. După ce s-a „autovalidat” cu cartoane cumpărate pentru ediția în curs de desfășurare, Daniela a ales-o pe Doamna Seif să învârtă Roata BINGO MANIA. Care s-a oprit exact ÎN bolțul despărțitor dintre 15.000 de lei și… Dacia Logan! Și Daniela a rămas cu „doar” cei 15.000 de lei…

Ghinionistul… norocos!

Sorin Tudor Ursianu a fost sunat în prima ediție BINGO MANIA (2 mai) pentru a intra în concursul telefonic cu premii de pe Roată, dar nu a răspuns. A primit un premiu de consolare de 500 de lei.

A mai avut cartoane xetrase și la premiile fixe de 500 de lei, două, așa că a „recoltat” 1.500 de lei în prima ediție BINGO MANIA, din Sfânta zi a Paștilor.

În a doua ediție, duminică, 9 mai, a fost din nou „extras” pentru concursul telefonic, de data aceasta dintre cartoanele necâștigătoare din prima ediție! A răspuns la telefon și a câștigat 30.000 de lei, cel mai mare câștig în bani de pe Roata BINGO MANIA! A jucat și a câștigat!

Au pierdut pe mâna lor…

Au fost, însă, și ghinioniști de… ghinioniști, pe mâna lor, cum se spune, care au pierdut șansa unor premii mari: Cristina Cojoc (Piatra Neamț) nu a răspuns la telefon, iar Ștefania Barbu (Cotești, Argeș) nu a avut cartoane cumpărate la ediția în desfășurare și degeaba au avut norocul să le fie extrase cartoane necâștigătoare la concursul telefonic. Au trebuit să se mulțumească doar cu premiul de consolare de 500 de lei…

Au câștigat și 100 de norocoși cu TALOANELE BONUS

Au fost extrase și 100 de taloane bonus pentru ediția din 9 mai, care au adus în concursul telefonic, pentru premiile de pe Roata BINGO MANIA 5 jucători norocoși. Ceilalți 95 au primit câte un premiu de consolare de 500 de lei.

Premiul cel mare al ediției, o Dacia Logan, a plecat în Maramureș, trimis de Roata BINGO MANIA învârtită de… „o fătucă dansatoare”, așa a cerut concurentul, care s-a dovedit ulterior că se numea Roxana!

Iar un jucător din Sinaia, a câștigat, pe lângă cei 20.000 dați de Roata BINGO MANIA, încă 5.000 de lei pentru că a cumpărat tot TOPUL de cartoane.

LISTA CU TOȚI CÎȘTIGĂTORII EDIȚIE A DOUA BINGO MANIA, DIN 9 MAI, PRECUM ȘI LA CE VALOARE A AJUNS BINGO CUMULAT POȚI CITI ÎN REVISTA „TAIFASURI” DE JOI, 13 MAI.

Fii pe fază! Nu uita! Asta-i… BINGO MANIA!

 • 200 de extrageri bonus au fost efectuate în ediția din 9 Mai BINGO MANIA, 200 vor fi efectuate și în ediția următoare, duminică, 16 Mai, din TALOANELE BONUS pentru ediția respectivă, dar și din TALOANELE NECÂȘTIGĂTOARE din 9 Mai.
 • O SERIE de cartoane BINGO MANIA (unitatea de vânzare a cartoanelor) costă 9,60 de lei și conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale. Un TOP DE CARTOANE conține 180 de serii, respectiv 1.080 de cartoane, și costă 1.728 de lei.
 • Nu arunca CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE! Cu CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE primești șansa a doua și participi la extrageri în duminica următoare, condiția validării lor fiind achiziționarea de cartoane valabile pentru ediția în curs.
 • Pentru a te „împrieteni” rapid cu BINGO MANIA, vizitează pagina de Facebook BingoMania și Instagram bingomaniashow!
 • 0040.311.019.766 este numărul de telefon la care pot apela BINGO MANIA concurenții din afara României.
 • BINGO MANIA își mărește echipa! Dacă vrei să faci parte din ECHIPA BINGO MANIA, sună la serviciul Call-Center 021.9013 (tarif normal) sau trimite-ți CV-ul la adresa contact@bingomania.ro.
 • Organizatorul jocului BINGO MANIA este SC BINGO SHOW SRL, Licența ONJN: L1213667B001262.

ATENȚIE. Jucătorii care vor intra în direct, la concursul telefon, în ediția următoare, duminică, 16 mai, și au cumpărat UN TOP de cartoane, primesc suplimentar 5.000 de lei

Nu s-a realizat BINGO până la bila 37 și BINGO CUMULAT a fost reportat pentru ediția următoare, de duminică, 16 Mai. Când bila maximă va fi 38 și valoarea premiului BINGO CUMULAT va fi și mai mare!

 • 1.000.000 de lei au însumat premiile puse în joc la ediția BINGO MANIA din 9 mai
ADVERTISEMENT
Tags: