News

Biserica din Republica Moldova se opune vaccinării contra Covid-19. Conspirații cu 5G și Bill Gates invocate de prelați 

20.05.2020 | 16:01
Biserica din Republica Moldova se opune vaccinarii contra Covid19 Conspiratii cu 5G si Bill Gates invocate de prelati
ADVERTISEMENT

Biserica din Republica Moldova se opune vaccinării contra Covid-19. În acest sens, conducătorii religioși au adoptat o declarație oficială pe care au adresat-o Guvernului de la Chișinău.

Biserica din Republica Moldova se opune vaccinării contra Covid-19. Conspirații cu 5G și Bill Gates invocate de prelați

În cursul zilei de marți, 19 mai, Sinodul Mitropoliei din Republica Moldova a adoptat o declarație prin care cere guvernului să nu introducă obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19.

ADVERTISEMENT

În acest context, prelații de peste Prut aduc în discuție o teorie a conspirației. Ei consideră, nici mai mult, nici mai puțin, că Bill Gates vrea să introducă cipuri în oameni, ca să-i controleze de la distanță.

Mai marii bisericii din Republica Moldova au trecut și la amenințări. Ei spun că îl scot și pe premierul țării din rugăciuni, dacă nu revine asupra măsurilor privind desfășurarea slujbelor.

ADVERTISEMENT

Într-un document trimis Guvernului Republici Moldova, Mitropolia afirmă că ”sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G”.

”Este obligatoriu de a enunța și ideea că vaccinarea reprezintă și un pericol de microcipare sau introducere în organismul uman a altor dispozitive străine lui. Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. (…) Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță”, se arată în documentul publicat.

ADVERTISEMENT

Conducerea Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova invocă faptul că în Parlamentul Italiei a fost formulată de către o deputată cererea de arestare a „infractorului internațional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanității, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susține ideea de genocid pentru reducerea populației planetei ”.

Prelații mai consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus, afirmând și că a început microciparea în masă a populației din Europa.”, spun oamenii bisericii, conform NewsWeek.

ADVERTISEMENT

Cele trei puncte mari din scrisoarea Bisericii către conducătorii statului 

Bazându-se pe aceste terorii ale conspirației și așa-zise argumente, Mitropolia Moldovei cere guvernului de la Chișinău să respecte trei mari cereri.

„1. Vaccinarea populației (anti-COVID-19, etc), precum și orice intervenție medicală să fie efectuată pe principii benevole, doar cu consimțământul și informarea corectă a pacientului (inclusiv și transparența componenței vaccinului și a posibilelor efecte adverse), cu respectarea prevederilor Convenției pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane în ceea ce priveşte aplicaţiile biologiei şi ale medicinei, de altfel, ratificată de către Republica Moldova.

2. Asigurarea tuturor drepturilor fundamentale ale oamenilor care ar refuza vaccinarea obligatorie, exceptând eventualele discriminări și\sau restricționări.

3. Asigurarea dreptului omului de a nu i se introduce/implanta orice dispozitiv/cip străin corpului uman, luând în considerație informația prezentată de către oamenii de știință despre pericolul acestora, precum și îngrijorarea întemeiată pe baza Apocalipsei Sfântului Ioan Teologul și a proorociilor Sfinților Părinți.”

ADVERTISEMENT