Fotbal intern

Bișnițarii au intrat în acțiune pentru România – Suedia! Bilete de 35 de lei vândute cu 700 de lei la ”negru”! GALERIE FOTO

15.11.2019 | 09:18
Bisnitarii au intrat in actiune pentru Romania  Suedia Bilete de 35 de lei vandute cu 700 de lei la negru GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Bișnițarii au intrat în acțiune pentru meciul România – Suedia, din etapa a noua din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020, care se va disputa vineri seară pe Arena Națională din Capitală. Prețul biletelor pentru partida decisivă în vederea accederii la turneul final au explodat pe piața neagră și au ajuns și la 700 de lei.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,50 este cota pentru “2 solist și sub 2,5 goluri” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Bișnițarii au intrat în acțiune pentru România – Suedia

Așa cum era de așteptat, partida România – Suedia suscită un interes foarte mare în rândul fanilor, iar bișnițarii au intrat în acțiune și încearcă să profite la maximum de acest joc. Astfel, pe site-urile specializate în vânzări de produse au apărute mai multe mesaje în care se vând tichete la întâlnirea de pe Arena Națională la prețuri mult mai mari decât cele oficiale.

Într-unul dintre anunțuri, un speculant anunță că vinde la prețul de 700 de lei ”bilete cartonate originale cumpărate de pe FRF la secțiunea VIP 1 cu 700 de lei”. Însă, există două tentative de înșelătorie la acest mesaj. În primul rând, în acea zonă tichetele au costat 600 de lei, iar în al doilea, în fotografie apar bilete la inelul 3 al peluzelor care au fost doar 35 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletele la meciul România – Suedia au ajuns să se vândă pe piața neagră și cu 700 de lei

Bilete între 100 și 700 de lei pe piața neagră

Însă, suporterii ”tricolorilor” care nu au apucat până acum să-și procure bilet pentru marele meci cu Suedia mai pot găsi tichete la bișnițari și la prețuri mai accesibile în funcție de zona din care doresc să urmărească jocul. Astfel pe site-urile de vânzăti online se mai găsesc bilete la 100 de lei, 200 de lei, 250 de lei și 300 de lei. De asemenea, cu o zi înainte de disputarea partidei, bișnițarii clasici se găseau și în fața Arenei Naționale unde încercai să-și găsescă mușterii.

Echipa națională a României va întâlni Suedia, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, iar trei zile mai târziu va juca pe Wanda Metropolitano din Madrid, tot de la ora 21:45. Ambele întâlniri vor fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Pentru a se califica la Euro 2020 din această grupă, ”tricolorii” trebuie să învingă Suedia și să scoată un punct în Spania. Însă, există și șansa barajului prin Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT