Life

Bitolia a ajuns la cel mai prestigios eveniment internațional de modă. Creațiile Oanei Badea au făcut senzație la Paris Fashion Week

După ce a creat un adevărat muzeu al delicateței în centrul Bucureștiului, în care a investit 1.500.000 de euro, distinsa Oana Livia Badea a strălucit la Paris Fashion Week, unde și-a prezentat colecția “PHOENIX”.
17.03.2022 | 11:09
Oana Livia Badea a ajuns la Paris Fashion Week cu colecția de rochii "Phoenix". Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paris Fashion Week este cel mai important eveniment din domeniul modei. Mulți designeri visează să-și expună colecțiile, puțini reușesc…   Oana Livia Badea demonstrează că pasiunea, determinarea și inspirația sunt calitățile care te duc pe culmile succesului.

Soția milionarului Nicolae Badea este o femeie cu multă trăire artistică, multă cultură, multă… avocatură! De profesie avocat, are o firmă în domeniu, dar, din 2019, creează modă, într-un loc de poveste, despre care  FANATIK a mai scris aici. 

ADVERTISEMENT

Oana Badea, la Paris Fashion Week, alături de creatori de elită

A investit 1.500.000 de euro într-o galerie de modă unică – Bitolia Gallery, un mic Versailles în centrul Bucureștiului, loc în care iubitorii de modă și de frumos găsesc să cumpere sau să închirieze rochii și bijuterii de lux, cu o simbolistică aparte. Tot ce prinde viață la Bitolia este unicat, creat manual, iar Oana Livia Badea a reușit să-și facă talentul cunoscut și la Săptămâna Modei de la Paris.

Colecția “PHOENIX”, realizată în colaborare cu designerul Denis Predescu, a putut fi admirată în cadrul celui mai important eveniment internațional din domeniul modei.

ADVERTISEMENT

Direct din atelierul Bitolia, locul unde eleganța și rafinamentul capătă forma unor piese de excepție, rochiile Oanei Badea au ajuns într-o locație premium din inima Parisului – emblematicul Hotel Ritz -, alături de colecțiile altor creatori de elită.

Ținutele Bitolia au fost admirate de peste 200 de invitați la Ritz Paris, printre care s-au aflat reprezentanți ai mai multor case de modă celebre și presa de profil.

ADVERTISEMENT

Dacă vă spunem că hotelul Ritz este preferatul vedetelor și, în perioada Săptămânei Modei de la Paris, nume sonore ca Lady Gaga sau Beyonce au fost cazate acolo, vă puteți imagina cât de importantă este prezența creatorilor din țara noastră la cel mai prestigios eveniment mondial de modă.

Fulgii de struț, laitmotivul colecției PHOENIX

Creațiile din colecția PHOENIX au fost realizate cu pasiune și cu scopul de a scoate în evidență originalitatea, simțul estetic, iar cadrul în care au fost expuse și-a dorit să surprindă etapele specifice ale legendarei păsări Phoenix, de la tristețe, nesiguranță, cădere, la regăsire și renaștere.

ADVERTISEMENT

Totul a început cu o simplă discuție între distinsa Oana Livia Badea, care construiește întregul concept unic al Galeriei Bitolia, cu o pasiune nemărginită, și designerul Denis Predescu.

“Într-o după-amiază plină de inspirație, cu o ceașcă de ceai în mână, la Galeriile Bitolia, din centrul Bucureștiului, o clădire monument istoric care impresionează prin designul interior somptuos și aerul inspirațional, doamna Badea a observat cum grațioșii fulgi de struț, de pe o superbă rochie expusă la fereastră, pluteau în bătaia vântului.

De aici a venit inspirația, laitmotivul colecției fiind fulgii de struț care înnobilează fiecare ținută și îi conferă un aer sensibil, pur, dinamic. Au fost create texturi complexe de penaj, pasărea fiind în centrul atenției. Au fost dezvoltate linii complexe, dar confortabile, care au stabilit conceptul de couture confortabil”, ne-a dezvăluit Denis Predescu, designerul care a însoțit-o pe Oana Badea la Paris Fashion Week.

Oana Badea, la Săptămâna Modei de la Paris

Colecția PHOENIX care a făcut senzație la Paris Fashion Week poate fi văzută pe site-ul Bitolia Gallery,  www.bitolia.ro, precum și pe conturile Bitolia Gallery de pe Instagram și Facebook.

 

ADVERTISEMENT