Carousel hot news

Avocaţii Stelei, acuzaţi că au făcut circ. “M-am convins de asta”

Prezent pentru prima dată la un proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, directorul general al clubului Viitorul Constanţa, Cristian Bivolaru, a fost oarecum şocat de modul cum au decurs audierile...
13.07.2017 | 00:12
Avocaţii Stelei, acuzaţi că au făcut circ.

Prezent pentru prima dată la un proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, directorul general al clubului Viitorul Constanţa, Cristian Bivolaru, a fost oarecum şocat de modul cum au decurs audierile de la TAS, unde se va decide campioana din sezonul trecut. Şeful grupării de la malul mării mai văzuse avocaţi în exerciţiul funcţiunii, dar de aceasta dată parcă a fost cu totul altceva.

“Pentru mine a fost o premieră, n-am mai fost pe la TAS. M-am convins că în branşa aceasta nu există fair-play, avocaţii pot face orice dacă sunt plătiţi bine. Probabil că avocatul a fost după chipul şi asemănarea celor care l-au angajat”, a declarat Bivolaru la ieşirea din sala de judecată pentru TV Dolce Sport.

Bivolaru a mers pe mâna a doi avocaţi şi un student

Cristi Bivolaru a mai spus că Steaua a avut avantaj numeric la proces. “Noi am fost reprezentaţi de o casă de avocatură care au trimis doi avocaţi şi un tânăr student la drept care îşi face practica în cadrul firmei. Federaţia şi Liga au avut câte doi avocaţi. Iar partea adversă a fost reprezentată de patru avocaţi”, a mai afirmat Bivolaru.

Bivolaru şi Argăseală s-au întâlnit în sala de judecată şi s-au salutat ca nişte oameni civilizaţi. Ce mai probabil, decizia va fi anunţată joi, 13 iulie, la prânz. “Cei de la FCSB au interpretat în mod literar regulamentul, asta a fost argumentaţia lor”, a mai spus Bivolaru la Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri