Fotbal intern

Bixi Mocanu vrea să schimbe numele arenei din Ghencea! Când va fi gata stadionul Stelei

07.05.2019 | 16:26
Bixi Mocanu vrea sa schimbe numele arenei din Ghencea Cand va fi gata stadionul Stelei

Comandantul clubului Steaua, Pompiliu Bixi Mocanu vrea să schimbe numele arenei din Ghencea! Omul numărul 1 din conducerea roș albaștrilor a anunțat că are în plan și deschiderea unui muzeu atunci când noul stadion va fi gata. Vechea arenă a fost dărâmată și între timp au început și lucrările de construcție pentru stadionul care trebuie să fie gata până la Euro 2020.

Bixi Mocanu vrea să schimbe numele arenei din Ghencea!

Acum, comandantul roş-albaştrilor nu a ezitat și a precizat că are o veste cel puțin interesantă pentru fani. Șeful Stelei a lăsat de înţeles că noul stadion nu va mai purta vechea denumire, ci va fi aleasă una nouă. Rămâne de văzut felul în care se va face acest lucru și dacă noul stadion va purta numele unui sponsor, așa cum se practică la marile echipe europene.

”Cu siguranţă vom avea un muzeu al Stelei când noul stadion va fi gata. este în curs de realizare. Locul manuşilor lui Duckadam îşi vor găsi locul acolo fără niciun fel de problemă. (Cum se va numi noul stadion din Ghencea?) Nu am stabilit încă, suntem în curs să căutăm o idee pentru aşa ceva”, a declarat Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul clubului Steaua.

Bixi Mocanu vrea să schimbe numele arenei din Ghencea! stadion Steaua
Lucrările continuă la stadionul Steaua

Anunț despre data de finalizare a arenei

Constructorul face eforturi pentru ca arena să fie gata la data stabilită. Deocamdată este cel mai înaintat proiect. La Arcul de Triumf și la Dinamo nici măcar nu s-au depus actele, în timp ce în Giulești abia s-a pus la pământ vechea arenă. În Ghencea au demarat lucrările, dar muncitorii mai au la dispoziție un singur an pentru a încheia.

„(Când va fi gata stadionul?) Stadionul… Sunt convins că, după planurile celor de la CNI, clubul (n.r. stadionul) va fi gata la timp. (În cât timp?) la timp”, a mai spus Pompiliu-Bixi Mocanu.

  • 2020 este anul în care trebuie să fie gata arenele pentru Campionatul European