Fotbal intern

Gnohere: „Mai bine la FCSB 2, în Liga a treia, decât la Rednic!”

17.10.2018 | 20:45
Gnohere Mai bine la FCSB 2 in Liga a treia decat la Rednic
ADVERTISEMENT

“Bizonul” Gnohere i-a cerut lui Becali să nu accepte nicio ofertă pe adresa lui din partea lui Mircea Rednic, pe vremea când “Puriul” antrena la Al Faisaly! Acum cei doi vor fi din nou rivali în meciul FCSB-Dinamo după ce Rednic a revenit pentru al patrulea mandat pe banca lui Dinamo.  Francezul nu-l mai suportă pe cel care l-a adus la Dinamo, mai mult chiar, a rupt și contractul de impresariat cu Luana, fiica tehnicianului.

Totul s-a rupt în ultimele luni, mai precis în această vară. Au fost câteva înțepături ale lui Rednic la adresa lui Gnohere, totul pornind de la faptul că francezul nu a mai fost de acord să fie reprezentat de Luana Rednic, fiica „Puriului”.

ADVERTISEMENT

Becali a primit oferta pentru de la Rednic pentru Gnohere înainte de meciul cu Hajduk. FANATIK a dezvăluit totul

Chiar dacă „ambasadele” au fost ridicate, Rednic a încercat să-l transfere pe atacant la noua sa echipă din Arabia Saudită, Al Faisaly. Ediția on-line a revistei FANATIK, www.fanatik.ro, a dezvăluit în ziua partidei retur cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar al Europa League, că FCSB a primit o ofertă de la un club din Arabia Saudită pentru Harlem Gnohere. Becali a cerut două milioane de euro pentru a-l lăsa pe Gnohere să plece, dar totul depindea de rezultatul „dublei” respective. FCSB s-a calificat în play-off cu golul lui Gnohere din minutul 90+2, astfel că transferul a rămas în stand-by.

Bizonul Gnohere i-a cerut lui Becali să încerce să-l vândă la Rednic
Bizonul Gnohere i-a cerut lui Becali să nu încerce să-l vândă la Rednic

Cum a crescut Becali prețul francezului: „Cer acum 2,5 milioane!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut tratativele cu arabii. „Voiam un milion pe el și cei care n-au dat un milion data trecută au revenit acum cu o altă ofertă. Dar le-am zis că acum nu mai e un milion, e 1,5 milioane. După meciul de la Split, cu Hajduk, a doua zi m-au sunat că dau 1,5 milioane. Păi, da, dar acum e două milioane! Eu mă țin de cuvânt, dar acum «Bizonul» a crescut în valoare. N-au dat două milioane, dacă o să dea telefon o să le cer acum 2,5”, spunea Becali  imediat după calificarea cu croații de la Split.

ADVERTISEMENT

Cine a făcut, de fapt, oferta și cine ar fi vrut „Puriul” să o facă

FANATIK. RO a aflat că oferta din Arabia Saudită pentru Gnohere a venit chiar de la formația antrenată de Mircea Rednic, Al Faisaly. Informațiile noastre au fost confirmate de Rednic. „Este adevărat. Oferta a fost de 1,5 milioane de euro pentru «Bizon». A făcut-o fii-mea Luana, deși eu am rugat-o să nu se bage și să o lase pe Anamaria Prodan să se ocupe ea. Becali a refuzat oferta, mărind prețul. Nu știu acum dacă o să mai facem altă ofertă pentru Gnohere”, a declarat Rednic în exclusivitate pentru www.fanatik.ro când antrena la arabi. 

Rugămintea „Bizonului”

Auzind de faptul că Rednic încearcă să-l transfere în Arabia Saudită, Gnohere a cerut rapid o întrevedere cu Gigi Becali. Francezul a fost extrem de tranșant în fața patronului său. „Decât să mă duc să joc pentru Rednic, mai bine mă trimiteți la echipa a doua, în liga a treia! Vă rog să nu acceptați vreo ofertă pe care ar mai face-o Rednic pentru mine în viitor”, ar fi fost cuvintele pe care Harlem i le-a spus lui Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi a încercat să înțeleagă de unde vine această înverșunare a atacantului pe fostul său antrenor, dar Eddy nu a dorit să mai dezvolte subiectul. L-a rugat pe șeful său să-l anunțe dacă mai este ofertat de Rednic și, dacă se poate, să nu intre în tratative ulterioare.

Ironiile lui Rednic pentru Gnohere: „A luat nu știu câte cupe și titluri la FCSB”

Între Rednic și Gnohere s-au mai petrecut câteva episoade care creează impresia că o nouă colaborare dintre cele două părți este greu de realizat în viitor. Aflat în cantonament în România cu noua sa echipă, Al Faisaly, Mircea Rednic a vorbit și despre  situația lui Gnohere. „«Bizonul» a zis că vrea la Steaua, că vrea să facă performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, a spus, ironic, fostul antrenor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Rednic au venit imediat după ce Al Faisaly a semnat cu croatul Ante Puljic, fundașul despre care FANATIK a dezvăluit că este ținta lui Becali după ce negocierile cu brazilianul Jubal au căzut.

Replica lui Gnohere pentru Rednic: „Mincinosul este egoist și manipulator!”

Nici Gnohere nu a rămas dator la înțepăturile lui Rednic, reacționând în două situații înainte de a-i cere explicit lui Becali să nu-l vândă cumva la echipa “Puriului”. Înaintea meciului de la Mediaș, cu Gaz Metan, „Bizonul” a postat pe Instagram un mesaj care părea adresat „Puriului”. „Un mincinos nu are patrie, își protejează doar propriile interese. Nu-i pasă de nimeni. Mincinosul este egoist și manipulator”. Așa suna mesajul enigmatic al „Bizonului”. Iar după partidă, în care a și marcat, a și pasat decisiv, Gnohere a revenit cu o „completare”: „Ignoră persoanele care te critică. Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră”.

2 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com

6 goluri are Gnohere în primele 7 etape ale Ligii 1 Betano, el nejucând în meciurile de la Giurgiu și Ovidiu

„Oferta a fost de 1,5 milioane de euro pentru «Bizon». A făcut-o fii-mea Luana, deși eu am rugat-o să nu se bage și să o lase pe Anamaria Prodan să se ocupe ea. Becali a refuzat oferta, mărind prețul. Nu știu acum dacă o să mai facem altă ofertă pentru Gnohere”

Mircea Rednic

ADVERTISEMENT