Cele mai citite

Românii nu s-au dezminţit! Câţi bani au cheltuit de Black Friday

Black Friday a ajuns la cea de-a şaptea ediţie în România. Oamenii s-au înghesuit din nou în speranţa că vor pune mâna pe câteva chilipiluri din ofertele prezentate de marile lanţuri de magazine. Ca şi în anii trecuţi, cei mai mulţi au făcut cumpărături de pe internet.
Autor: Razvan Nicolae | 17.11.2017 | 18:36
Românii nu s-au dezminţit! Câţi bani au cheltuit de Black Friday

În primele ore ale dimineţii, în intervalul orar 00:00-08:00, românii cheltuiseră deja 31 de milioane de lei pe produsele din ofertele de Black Friday. Informaţiile au prezentate de PayU România printr-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, coşul mediu al unui român de Black Friday a fost de 782 de lei. Cea mai mare comandă înregistrată la cea de-a şaptea ediţie de Black Friday a fost de 35.185 de lei. 

55 de milioane de euro, în 15 ore de Black Friday

Una dintre marile lovituri a fost dată de site-ul emag.ro. Cel mai mare magazin online din România a înregistrat vânzări record în primele 15 ore de Black Friday, românii înghesuindu-se să umple coşurile virtuale.

Până la ora 15:00, magazinul online a anunţat vânzarea a peste 770.000 de produse în valoare de 55 de milioane de euro. Printre produsele cumpărate de români s-au numărat 65 de grame de aur şi 10 automobile sau motociclete.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!